Concedii ruinate: Wizz Air reduce numărul de zboruri, începând cu luna august. Ce se întâmplă cu cei care urmau să plece în vacanță

Ultima actualizare:

Dacă urma să plecați undeva cu un avion ce aparține de Wizz Air, s-ar putea să primiți o veste extrem de proastă, foarte curând. Mai precis, operatorul aerian a început să anunțe pe o parte dintre cei ce urmau să zboare cu avioanele Wizz Air în luna august că trebuie să își găsească alte zboruri. Compania își reduce numărul curselor aeriene, iar mai ales dacă plecați spre o destinație populară de vacanță, este posibil să aveți probleme.

Wizz Air anulează mai multe zboruri din luna august
Wizz Air anulează mai multe zboruri din luna august

Dacă vă numărați printre românii care urmează să pornească în vacanță cu un avion ce aparține celor de la Wizz Air, este posibil să primiți o veste extrem de frustrantă. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la libertatea.ro, operatorul aerian a început să anunțe o parte dintre viitori turiști că trebuie să își găsească alte zboruri. Motivul? Compania dorește să reducă semnificativ numărul de zboruri, iar mai ales cei ce se îndreaptă spre destinații de vacanță populare vor fi afectați de problemă. Cursele anulate vor fi de-a lungul lunii august, iar anunțul companiei a fost făcut tocmai ieri.

Potrivit Valeriei Bragarenco, manager de comunicare al Wizz Air, companie dorește să își anunțe din timp clienții despre reducerea frecvenței zborurilor, pentru ca aceștia să poată găsi o soluție alternativă. Deocamdată nu știm, cu exactitate, câte curse au fost anulate, ori câți oameni vor fi afectați de această decizie. Iar dacă vă întrebați când vă veți primi banii înapoi, ei bine, procesul durează, în medie, cam 30 de zile.

Mai multe curse Wizz Air vor fi anulate începând cu luna august

Conform declarațiilor Valeriei Bragarenco, problemele care i-au forțat pe cei de la Wizz Air să reducă frecvența zborurilor nu sunt specifice doar acestei companii. Întreaga industrie se confruntă cu acestea, mai precis, fiind vorba despre greve, o lipsă serioasă a pieselor de schimb, cât și alte tipuri de evenimente neprevăzute.

Compania are o prezență semnificativă în țara noastră. Din totalul de 184 de avioane pe care le deține flota Wizz Air, 35 dintre acestea se află în țara noastră. Iar 17 sunt chiar la baza din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net