Veste uriașă pentru români. Cum pot ajunge peste 2.000 de persoane să se plimbe prin toată lumea

Ultima actualizare:

Wizz Air, veste uriașă pentru români. Operatorul care are zeci de destinații în întreaga lume angajează 2000 de persoane. Click! te învață ce trebuie să faci pentru a obține un job aici!

Cum pot ajunge peste 2.000 de persoane să se plimbe prin toată lumea
Cum pot ajunge peste 2.000 de persoane să se plimbe prin toată lumea

În următoarea perioadă, Wizz Air organizează mai multe evenimente de recrutare. Primul a avut loc vineri, 7 iulie, în București, dar, sunt programate și altele în viitorul apropiat.

În 2022, în România, Wizz Air a angajat peste 300 de însoţitori de zbor, iar planul pentru 2023 este de a recruta alte 200 de persoane pe postul de însoțitor de zbor.

„Dedicată noilor talente şi membrilor echipajului cu experienţă din România, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente de recrutare în următoarele săptămâni. Totul pentru a putea recruta însoţitori de zbor” se arată în comunicatul transmis de reprezentanții companiei.

Ce reguli trebuie să respecte și la ce probe sunt supuși viitorii angajați

La orele anunțate pe site-ul oficial al Wizz Air, candidații sunt rugați să se prezinte la locul unde va avea loc interviul. Trebuie să aibă cu el un CV în limba engleză. Apoi, vor urma o prezentare personală, un joc de rol situaţional și un exerciţiu de grup.

Testele de vor evalua candidaților limitele, felul în care reacționează în situații de urgență și spiritul de observație. Cei care trec ce această etapă vor participa la un interviu individual care va contura o imagine corectă și complexă a candidatului respectiv.

Candidații trebuie să se prezinte la interviu îmbrăcați decent. Potrivit paginii www.careers.wizzair.com, viitori angajați este musai să aibă un training în domeniu.

De asemenea, cei care vor să participe trebuie să cunoască bine limba engleză și, opțional, o altă limbă de circulație internațională. Evenimentul poate dura toată ziua, așa că Wizz Air averitizează candidații să se înarmeze cu răbdare și să nu-și planifice altceva în ziua respectivă.

Unde poți aplica pentru o poziție în compania Wizz Air

În cadrul acestei campanii de recrutare, câte trei evenimente vor fi găzduite în Suceava dar și Iași, câte două evenimente în Cluj-Napoca şi Craiova, precum şi câte un eveniment în Botoşani , Sibiu şi Timişoara.

În data de 11 iulie vor avea loc două evenimente de recrutare în Suceava și în Timișoara. În Suceava, candidații sunt așteptați la Hotel Mandachi Suceava, Bulevardul Sofia Vicoveanca 107, Suceava 720285. Evenimentul va începe la orele 10:00, iar înregistrarea este obligatorie.

Timișorenii care vor să aplice pentru un post sunt așteptați pe 11 iulie la orele 9:00 la Ibis Timisoara City Center; Strada Coriolan Brediceanu 18, Timișoara 300012, România. Și aici înregistrarea candidaților este obligatorie.

Ultimele două zile au loc în Iași și Craiova

Pe 13 și 14 iulie, reprezentanții Wizz Air își așteaptă viitorii angajați în cadrul unor evenimente organizate la Hotel International, Strada Palat 5A, Iasi, Romania. Ieșenii sunt așteptați la ora 9:00 în data de 13 iulie, iar înregistrarea este obligatorie.

Pe 14 iulie, la ora 9:00 la Ramada Plaza by Wyndham Craiova, Aleea I Calea București, Craiova 200678, România,. Aici va avea loc ultima zi de recrutare WizzAir .

Aspiranţii  trebuie neapărat să-și confirme participarea. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să aplice în aceeaşi zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene. Înregistrarea este obligatorie pentru fiecare eveniment.

Ce bani se câștigă și ce beneficii ai ca angajat la Wizz Air

Reprezentanții Wizz Air susţin că însoţitorii de zbor au salarii competitive. Ele variază în funcţie de durata zborului, şi de un procent din valoarea produselor vândute la bord. De asemenea, vor exista diferențieri şi la instruirea specifică industriei, o alocaţie de pregătire pentru cele şase săptămâni de training.

Angajații vor beneficia și de o uniformă gratuită, bilete nelimitate cu reducere , un număr de bilete gratuite şi reduceri pentru prieteni şi familie şi un program de lucru anunţat în fiecare lună, scrie fanatik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net