Crezi că ai o minte de geniu? Mută două bețe de chibrit pentru a obține cel mai mare număr posibil

Testele de logică și perspicacitate, precum și puzzle-urile matematice au devenit tot mai apreciate de oamenii din toată lumea. Ei bine, dacă și tu te numeri printre cei care sunt pasionați de exerciții matematice și crezi că ești expert în rezolvarea lor, îți punem astăzi la dispoziție un puzzle format din chibrituri care a făcut înconjurul rețelelor de socializare. Astfel, îți poți testa cunoștințele si abilitățile. Iată ce trebuie să faci.

Testul care a făcut înconjurul internetului
Testul care a făcut înconjurul internetului

Cele două bețe pe care trebuie să le muți pentru a găsi cel mai mare număr

Pentru a rezolva acest puzzle matematic ai nevoie de o minte creativă și o inteligență analitică. În imaginea de mai jos se află numărul 9.441 format din bețe de chibrit. Ai la dispoziție 20 de secunde pentru a gândi și a muta doar două chibrituri pentru a obține cel mai mare număr. Atenție, nu trișa înainte să dai răspunsul!

Soluția corectă este numărul 911.111. Dacă și tu ai reușit să rezolvi puzzle-ul cu brio, înseamnă că mintea ta este suficient de creativă, iar nivelul IQ-ul tău este destul de mare. În cazul în care te întrebi cum s-a ajuns la un astfel de rezultat, trebuie să știi că cei doi de 4 s-au transformat în cifra 1 după ce s-au mutat două bețe de chibrit. Astfel în loc de 44, numărul a devenit 1111.

Procesul de abordare a acestui tip de jocuri este, de fapt, foarte simplu. Trebuie doar să privești cu atenție puzzle-ul pentru a afla rezultatul corect. Dacă vei folosi o strategie potrivită, cu siguranță vei depăși provocarea cu succes, iar prin exersare te vei familiariza cu astfel de teste matematice.

 Cum să îți îmbunătățești capacitatea mentală

Pentru a-ți îmbunătăți capacitatea mentală trebuie să exersezi cât mai mult, atunci când vine vorba despre jocuri de logică și perspicacitate. De asemenea, trebuie să ai un stil de viață sănătos, începând de la o alimentație corespunzătoare, până la practicarea exercițiilor fizice și un somn eficient. În plus, pune-ți mintea la contribuție cu jocuri de strategie, lectură sau activități provocatoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net