Cu ce au fost prinse vedetele pe aeroport! Unele au plecat în cătușe

Actorul Arnold Schwarzenegger (76 de ani) a fost reținut miercuri pe aeroportul din München. Vameșii germani au transmis că starul de la Hollywood a vrut să intre în țară cu un ceas de lux destinat vânzării, pe care nu l-a declarat la vamă. Acest incident vine la câteva zile după ce Julio Iglesias (80 de ani) a trecut prin ceva similar. Se pare că starurile au obiceiul de a introduce ilegal diverse produse, în țări străine.

Arnold Schwarzenegger, sosit din Statele Unite ale Americii, călătorea spre Austria însă s-a ales cu un dosar penal pentru fraudă fiscală, în Germania. Purtătorul de cuvânt al vămii, Thomas Meister, a spus că vedeta trebuia să declare ceasul Audemars Piguet, care ar valora 30.000 de dolari, și să plătească taxe pentru el. Actorul din „Terminator”, care deține o avere de 450 de milioane de dolari, și-a recuperat ceasul după ce, în cele din urmă, a plătit taxele vamale pentru el. Conform cotidianului german Bild, starul din Terminantor va scoate la vânzare ceasul scump în cadrul unei licitații caritabile, care are loc în faimoasa stațiune de schi austriacă Kitzbühel. Banii obținuți vor fi folosiți în beneficiul inițiativelor climatice.

Julio Iglesias a încercat să intre cu 42 kg de mâncare, în Republica Dominicană

Julio Iglesias a fost reținut pe aeroportul din Higüey (Foto: GettyImages)
Julio Iglesias a fost reținut pe aeroportul din Higüey (Foto: GettyImages)

Julio Iglesias (80 de ani) a fost și el reținut recent, pe aeroportul Higüey, din Republica Dominicană – țară în care s-a stabilit alături de soția lui olandeză, Miranda Johanna Maria Rijnsburg (58 de ani). Cântărețul, care are o avere de 600 de milioane de dolari, ar fi încercat să introducă ilegal în țară nu mai puțin de 42 kg de alimente, dintre care carne de pui, căpșuni, fasole, afine, cireșe, roșii, țelină, spanac, salată și ciuperci. Incidentul a avut loc în noapte de miercuri, 10 ianuarie, spre joi, 11 ianuarie. Deocamdată nu se știe dacă Iglesias va fi sancționat în vreun fel, însă mâncarea, adusă din Bahamas, a fost confiscată în totalitate.

Alimentele au fost confiscate (foto: captură video)
Alimentele au fost confiscate (foto: captură video)

Gigi Hadid, arestată în iulie 2023

Gigi Hadid s-a ales cu o amendă (Foto: GettyImages)
Gigi Hadid s-a ales cu o amendă (Foto: GettyImages)

Gigi Hadid (28 de ani) a fost arestată în iulie anul trecut, pe aeroportul din Insulele Cayman. Ea a aterizat acolo cu avionul său privat, însoțită de o prietenă, Leah Nicole McCarthy. Vameșii le-au inspectat bagajele și au descoperit marijuana. Modelul american, care se laudă cu o avere de 30 de milioane de dolar, și prietena ei, fost nevoite să apară și în fața unui judecător, unde au pledat vinovate și au fost obligate să plătească o amendă de 1.000 de dolari fiecare.

Paris Hilton, canabis în poșetă

Paris Hilton, reținută pe un aeroport în 2010 (Foto: GettyImages)
Paris Hilton, reținută pe un aeroport în 2010 (Foto: GettyImages)

Paris Hilton (42 de ani) a avut probleme cu legea, în urmă cu 14 ani! Starul american, care se laudă cu o avere de 300 de milioane de dolari, a reținută pe aeroportul din Corsica, pentru posesie de droguri, în 2010. Autoritățile franceze au descoperit în poșeta ei mai puțin de un gram de canabis, atunci când a fost controlată la coborârea din avion. Vedeta a fost audiată și eliberată la puțin timp, deoarece cantitatea de canabis descoperită a fost insignifiantă.

Anushka Sharma, probleme cu legea din cauza unor bijuterii

Anushka Sharma nu și-a declarat la vamă bijuteriile scumpe (Foto: GettyImages)
Anushka Sharma nu și-a declarat la vamă bijuteriile scumpe (Foto: GettyImages)

Actrița de la Bollywood Anushka Sharma (35 de ani) a fost reținută pe Aeroportul Internațional Chhatrapati Shivaji, în 2011, în timp ce se întorcea Academia Internațională de Film Indian din Toronto. Starul avea asupra sa bijuterii cu diamante în valoare de zeci de mii de dolari. Sharma, care are o avere de 35 de milioane de dolari, a fost audiată timp de câteva ore, pentru că nu a declarat aceste accesorii scumpe la vamă. În geanta ei, vameșii au găsit 12 bijuterii cu diamante, inclusiv coliere, cercei și brățări, pe care ea le-a cumpărat în India.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net