Culmea hoției. O româncă a furat din cutia milei într-o biserică din Germania

Ultima actualizare:

O româncă de 36 de ani a fost arestată de autorități, după ce a furat din cutia milei, dintr-o biserică din Germania. Tânăra a invocat un motiv cumplit. 

image

O femeie, în vârstă de 36 de ani, de origine română, a fost arestată de autoritățile din Germania, după ce furase în repetate rânduri din cutia milei dintr-o biserică

Tânăra utiliza o metodă ingenioasă pentru a sustrage sume importante de bani din cutia pentru donații, amplasată în lăcașul de cult dintr-un orășel din Germania. 

Femeia aborda un comportament specific oricărui creștin ce intră într-un lăcaș de cult, pentru a nu da de bănuit. Aceasta își făcea întotdeauna cruce în momentul în care pășea în biserică, apoi se îndrepta către cutia milei pentru a fura banii enoriașilor.

Infractoarea scotea banii din cutie cu ajutorul unui instrument pe care și-l confecționase singură, o undiță, ce avea la unul dintre capete bandă dublu adezivă.

Anchetatorii s-au declarat surprinși de metoda folosită pe care au considerat-o a fi  ingenioasă. 

Românca a sustras bani din cutia milei, cu ajutorul acestei metode proprii, încă de la începutul lunii decembrie. Tânăra mergea de trei ori pe săptămână la biserică pentru a fura banii din donațiile făcute de ceilalți creștini. Ea a fost văzută de un angajat al bisericii, care a anunțat imediat autoritățile.

Motivul, invocat de tânără ascunde o poveste tragică

În fața anchetatorilor, femeia a relatat o poveste surprinzătoare. Ea a susținut că a fost răpită de doi bărbați, care au târât-o într-o mașină și au ținut-o captivă timp de patru luni, apoi au obligat-o să comită furt în biserică.

”Doi bărbați m-au târât într-o mașină și m-au ținut captivă timp de patru luni. Mi-a fost permis să merg la biserică doar vinerea, duminica și în ziua de luni. Bărbații îmi luau imediat banii pe care îi luam din cutia milei”, a spus femeia, potrivit CANCAN.ro

Deși există situații în care femeile românce sunt răpite și apoi obligate să comită fapte ilegale în străinătate, anchetatorii din Germania au avut motive să nu creadă istorisirea femeii.  

Tânăra a mai adăugat că cei doi agresori îi luau de fiecare dată banii. Relatarea tristă a româncei nu a reușit să-i înduplece pe judecătorii nemți, care au condamnat-o la șase luni de închisoare.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net