Cum arată cea mai frumoasă casă din Banat. A obținut locul 1 la un concurs prestigios

Ultima actualizare:

S-a încheiat a treia ediție a concursului „Cea mai frumoasă casă din Banat”. Marele premiu revine în acest an fotografiei unei case din Biled, care a adunat cele mai multe voturi în competiția organizată de Muzeul Național al Banatului din Timișoara.

A fost desemnat câștigătorul concursului „Cea mai frumoasă casă din Banat – ediția 2022”
A fost desemnat câștigătorul concursului „Cea mai frumoasă casă din Banat – ediția 2022”

Participanții au reușit să scoată în evidență adevărate comori din această regiune a țării. Toate casele au impresionat prin arhitectura aparte. Cei 12 finaliști ai concursului vor fi premiați la începutul lunii decembrie.

Premiul întâi va fi recompensat cu 5.000 lei, în timp ce locul secund va obține 4.000 lei, iar poziția a treia va primi 3.000 lei. Totodată, se vor acorda mențiuni în valoare de 3.000 de lei.

Poate te interesează: Simbolul Brătienilor, prădat chiar de autorități. Cum a fost distrusă o superbă vilă istorică

A fost aleasă cea mai frumoasă casă din Banat

„Cu 307 de voturi, „Casa din Biled” a fost desemnată de voi cea mai frumoasă casă din Banat. Felicitări, Simona Cintar, pentru fotografie și alegere!”, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, Muzeul Național al Banatului din Timișoara.

„Mulțumim frumos tuturor celor care ne-au ajutat să găsim cea mai frumoasă casă din Banat! Mulțumim frumos celor care au participat, mulțumim frumos celor care au votat, mulțumim tuturor celor care iubesc frumosul și îl duc după ei oriunde s-ar afla”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Trebuie precizat că fotografiile finaliste vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2023, transmite opiniatimișoarei.ro.

Nu trebuie uitat că această regiune a țării a ascunde unele dintre cele mai spectaculoase locuri din România. În ultimii ani, un număr tot mai mare de turiști străini vin să descopere frumusețile din Banat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net