Cum ne putem împlini destinul? Numerologul Eduard Agachi ne dezvăluie secretul: „Omul nu folosește mai mult de 7-9% din potențialul său”

#Exclusiv Click!

Se spune că fiecare ne naște cu anumite daruri pe care suntem datori să le descoperim și fructificăm. Toate aceste calități le putem descoperi de-a lungul vieții prin diferite metode. Putem încerca diferite hobby-uri sau putem folosi instrumente precum numerologia, care ne pot semnala ce potențial avem. Despre acest lucru am vorbit și cu numerologul Eduard Agachi care ne-a dezvăluit secretul prin care ne putem împlini destinul. 

Numerologul Eduard Egachi ne dezvăluie secretul
Numerologul Eduard Egachi ne dezvăluie secretul

Cum ne putem împlini destinul

Să pui mâna să faci! Probabil aceasta este cea mai sigură cale prin care ne putem da seama dacă suntem făcuți pentru un domeniu sau nu. Desigur, în foarte multe cazuri, munca bate talentul și degeaba avem calitățile necesare dacă nu știm să le cultivăm. Uneori, însă, oricât am încerca într-un domeniu, pare că nu putem excela. Atunci ne plângem de milă și credem că suntem ghinioniști, deși nici nu știm, de fapt, cât de talentați putem fi la cu totul altceva. Iată că prin numerologie descoperim un drum plin de semne care ne arată ce potențial ascundem. 

Numerologul Eduard Egachi ne dezvăluie secretul

Numerele ne pot arăta destinul. Poate fi el, totuși, schimbat, sau puterea numerelor nu poate fi întrecută?

Nu am întâlnit pe nimeni care să-și depășească potențialul exprimat în numerograma sa. Am convingerea că până și cei mai evoluați oameni de pe Pământ nu au făcut mai mult decât să-și împlinească propria cale și să-și folosească aproape în totalitate darurile cu care s-au născut. Așa cum spune și știința, susțin la rândul meu, că omul nu folosește mai mult de 7-9% din potențialul său. Poate ajunge la 15% cel care este considerat geniu. Vă dați așadar seama la ce nivel putem ajunge?! Însă până acolo mai avem incredibil de mult!

Ceea ce vedem în jurul nostru sunt impresii ale unora care în rătăcirea lor încep să creadă că au depășit numeroase limite umane. În realitate au depășit barierele bunului simț, ale rațiunii și logicii, nimic mai mult. Dacă vom considera aceste exemple drept repere, mi-e frică de faptul că și cei 7% din prezent vor fi în curând prea mult.

Dezvoltarea personală o consider o cunoaștere mai profundă a propriei ființe. Atâta tot. Această cunoaștere vine bineînțeles la pachet cu capacitatea de a proba în practică tot ceea ce descoperi despre tine. Adică omul rămâne într-o armonie perfectă, pentru că altfel nici nu ar putea să existe dezvoltare. Vorbim aici despre o treime în partea fizică (practicitatea fiecăruia, capacitatea de a obține rezultate pe măsura abilităților), o treime emoțional (stabilitate emoțională și o gestionare sănătoasă a propriilor emoții; empatie și o comunicare constructivă cu ceilalți) și o treime mentală (capacitatea de a lua decizii, de a judeca clar și corect ceea ce percepi atât în exterior, cât și în interior, limpezirea minții, îndepărtarea de ideologii extremiste și raționamente sănătoase). Realizând toate cele de mai sus, poți spune că începi, în sfârșit, să te dezvolți pe parte personală.

Foarte important de reținut! Acolo unde nu se păstrează echilibrul între cele 3 planuri, apare negreșit boala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net