Cum poți primi 1.000 de euro dacă ai cont la Raifeissen Bank. Care este singurul lucru pe care trebuie să-l faci

Banca care își răsfață clienții! Raiffeisen Bank, una dintre instituțiile cele mai mari din România, știe întotdeauna cum să îi facă pe clienți fericiți. Recent, banca a lansat o super campanie în care poți să primești aproape 1.000 de euro. Iată ce trebuie să faci.

Cum poți primi 1.000 de euro dacă ai cont la Raifeissen Bank / foto: Facebook
Cum poți primi 1.000 de euro dacă ai cont la Raifeissen Bank / foto: Facebook

Ai cont deschis la Raiffeisen Bank? Ei bine, cum banca, una dintre instituțiile cele mai mari din România, îi răsplătește întotdeauna pe clienții activi, recent, a lansat o super campanie care poartă sloganul „Pentru orice plătești, poți să mai primești”.

Ce înseamnă acest lucru și ce trebuie să faci tu? În esență, banca încurajează toți deținătorii de carduri Raiffeisen să profite de oportunitate și să intre în cursa pentru a câștiga premii interesante. Poți câștiga aproape 1.000 de euro. Potrivit Raiffeisen Bank, campania este deschisă tuturor clienților care fac tranzacții cu cardurile lor, indiferent dacă sunt de debit, credit, Visa sau Mastercard. Acest lucru înseamnă că dacă plătiți cu un card Raiffeisen, vă creșteți șansele de câștig.

Care sunt premiile

Ce premii sunt disponibile? Reprezentanții băncii Raiffeisen au precizat că 5 premii sunt puse la bătaie pentru cinci norocoși. Prin urmare, se oferă cinci MacBook Air de 13 inch, a cărui valoare e situată undeva pe la 1.000 de euro. În același timp, norocoșii vor primi și căști Apple AirPods Max Over-Ear, pentru o experiență audio de top. Dar asta nu este tot! În plus, cinci Apple Watch-uri îi așteaptă pe viitorii posesori, toți selectați prin tragere la sorți.

Participarea la tragerea la sorți pentru aceste premii este una foarte ușoară. Concret, tot ce trebuie să faceți este să efectuați o plată cu cardul dumneavoastră Raiffeisen Bank. De fiecare dată când se face o plată, șansele de câștig cresc, astfel încât utilizatorii să aibă cât mai multe șanse. Având în vedere că din ce în ce mai mulți oameni plătesc cu cardul, aceasta cu siguranță nu va fi o problemă.

Campania care poartă sloganul „Pentru orice plătești, poți să mai primești” este valabilă până pe data de 31 octombrie 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
shutterstock 2253052159 jpg
Tumulii de la Apold   O posibilă necropolă celtică jpeg
Nicolae Ceauşescu, la Conferinţa Naţională a PCR din decembrie 1977 (© „Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 2/1977)
vlad ciurea digi24
catena jpg
plante jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net