Ai cont sau card la Banca Transilvania? O aplicație nouă oferă un super avantaj clienților, însă puțini știu de ea

Dacă deții un cont sau un card la Banca Transilvania, ar trebui să știi că a fost lansată o nouă opțiune mult așteptată de către mulți clienți, dar care până acum nu era disponibilă.

Banca Transilvaniei a lansat o nouă aplicație / foto: arhiva
Banca Transilvaniei a lansat o nouă aplicație / foto: arhiva

Este o veste bună pentru toți cei care folosesc serviciile băncii, deoarece această nouă funcționalitate are potențialul de a îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorilor și de a aduce noi oportunități de investiții.

Noua funcție, denumită BT Asset Management, promite să aducă multiple avantaje clienților. În esență, BT Asset Management le oferă utilizatorilor acces la o gamă diversificată de fonduri de investiții, personalizate în funcție de profilul de risc și de obiectivele financiare ale fiecărui client.

Acest lucru înseamnă că, indiferent dacă ești un investitor precaut sau unul dispus să își asume riscuri mai mari pentru câștiguri potențial mai mari, vei găsi fonduri care să îți satisfacă nevoile.

Clienții pot alege ce fel de investiție preferă

Banca Transilvania precizează că portofoliul de investiții include fonduri de obligațiuni, fonduri cu venit fix, precum și fonduri care investesc în acțiuni din România, din statele Uniunii Europene sau din alte părți ale lumii.

Astfel, clienții au posibilitatea de a alege exact tipul de investiție care se aliniază cel mai bine cu strategia lor financiară. În plus, sunt disponibile și fonduri tematice, care se concentrează pe sectoare precum agricultura, energia, imobiliarele sau tehnologia. Acestea le permit investitorilor să se orienteze către domenii cu potențial de creștere semnificativ.

Oana Ilas, Director General Adjunct Retail Banking la Banca Transilvania, a declarat că această nouă opțiune aduce investițiile mai aproape de clienți, printr-o experiență simplificată și rapidă.

„Este un pas important în educația financiară și în promovarea gestionării sănătoase a banilor”, a adăugat ea. Banca își propune să contribuie la creșterea responsabilității financiare a clienților săi, oferindu-le instrumente prin care să își gestioneze banii în mod eficient.

Prin intermediul BT Asset Management, Banca Transilvania dorește să susțină capitalul românesc, încurajându-i pe clienți să investească în companii locale.

Aceasta reprezintă o oportunitate de a sprijini economia națională, oferind în același timp investitorilor posibilitatea de a obține randamente fără a-și asuma riscuri exagerate. Astfel, această inițiativă vine ca o soluție avantajoasă atât pentru clienți, cât și pentru mediul de afaceri din România, potrivit news.18.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria a României și Nicolae foto personale 4 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cumparaturi supermarket alimente  shopping (2) jpeg
tablou monet fbi jpg
iepure iluzie jpg
temperaturi jpg
index (1) logo webp
parfum aroma cartofi Pol jpg
salata de vinete jpg
Lita Grey, a doua sotie a lui Charlie Chaplin   GettyImages 2638059 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net