Apare o nouă bancă în România. Marea lansare are loc mâine, 4 aprilie

Pe data de 4 aprilie, românii care optează pentru serviciile bancare digitale vor fi încântați să afle că va fi lansată prima bancă digitală complet românească. Această nouă bancă, denumită Salt Bank, este deținută de Banca Transilvania și urmează modelul popular al băncii digitale Revolut.

O nouă bancă se lansează mâine, 4 aprilie
O nouă bancă se lansează mâine, 4 aprilie

Salt Bank este rezultatul unei combinații ingenioase între tehnologia de vârf și empatia umană. Aceasta promite să ofere servicii bancare complet digitale, dar și să mențină un Call Center care să asigure asistență umană deplină.

Filozofia băncii este axată pe credința în capacitatea tehnologiei de a simplifica și îmbunătăți gestionarea financiară, fără să scape din vedere importanța căldurii și suportului uman.

Ce oferă nou aplicația Salt Bank

Într-un mesaj adresat primilor utilizatori care descarcă aplicația, Salt Bank subliniază această combinație ideală între tehnologie și empatie umană, încurajându-i să experimenteze serviciile lor digitale și să exploreze opțiunile de economisire, depozitare și investiții.

Pe lângă aceste servicii, utilizatorii sunt informați că au la dispoziție și un Care Center, unde pot primi răspunsuri la întrebări și discuta cu asistenți umani.

Pentru cei care aleg să se alăture platformei, există chiar posibilitatea de a deveni fondatori ai Salt Bank, beneficiind astfel de avantaje suplimentare.

„Salt Bank reprezintă fuziunea perfectă între tehnologie de ultimă oră și empatie umană, oferind servicii bancare 100% digitale, completate de un Care Center complet umanizat. Noi credem în puterea tehnologiei de a simplifica și îmbunătăți viața financiară, fără a pierde din vedere căldura și suportul esențial uman”, este mesajul băncii, adresat primilor clienți care descarcă aplicația.

După ce deschide un cont la Salt Bank, utilizatorul primește 5 puncte de fondator, echivalente cu acțiuni virtuale. Aceste puncte funcționează ca un fel de acțiuni virtuale, iar valoarea lor va crește zilnic odată cu numărul de clienți ai băncii. Pe parcurs, aceste puncte vor putea fi convertite în bani.

Banca nu exclude posibilitatea listării la bursă și anunță că, în acest caz, punctele de fondator vor putea fi schimbate în acțiuni reale la Salt Bank.

Într-un efort de a motiva utilizatorii să-și încurajeze prietenii să se alăture, Salt Bank oferă acces la aplicația bancară înainte de lansarea oficială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net