Cum poți avea o rată mai mică la bancă! Metoda inedită prin care un român plătește cu 650 de lei mai puțin

Ultima actualizare:

Cu toții am sesizat deja că prețurile din țara noastră sunt din ce în ce mai mari, iar chiar și cea mai mică sumă economisită ne poate ajuta enorm, pe termen lung. Ei bine, un român a reușit să scadă nu mai puțin de 650 de lei din rata pe care o plătește la bancă, printr-o metodă cu totul inedită, descoperită accidental!

Cum plătește un român cu 650 de lei mai puțin la bancă
Cum plătește un român cu 650 de lei mai puțin la bancă

De la chirie și facturi, până la prețul celor mai banale alimente din magazine, totul pare să fie mai scump în țara noastră, în ultimul timp. În aceste condiții, cu siguranță că fiecare dintre noi facem tot posibilul pentru a economisi bani, iar fiecare leu rămas în portofelul nostru ne poate fi de ajutor mai târziu. Iar rata la bancă poate fi o cheltuială enormă, căreia îi facem cu greu față, în fiecare lună.

Din fericire, se pare că există o metodă prin care putem scădea suma pe care o plătim lunar. Consultantul financiar Victor Apetrei a scris pe rețelele de socializare că a găsit „din greșeală” o metodă ingenioasă de a economisi bani, atunci când clientul său a dorit să solicitate o refinanțare.

Cum putem plăti mai puțin la bancă

„Dacă ai credit la bancă, uite aici un truc perfect legal, prin care să-și scazi imediat dobânda. Am descoperit treaba asta din greșeală, împreună cu un client de-al meu, căruia îi făceam o cerere de refinanțare, asta pentru că dobânda pe care o plătea la banca lui actuală era mult peste media pieței”, a scris consultantul financiar pe rețelele de socializare.

Consultantul financiar a reușit să găsească clinetului său o ofertă mult mai bună la altă bancă, unde ar fi plătit cu 650 de lei mai puțin, pentru aceeași perioadă de credit. Iar atunci când banca la care românul avea deja credit a fost informată de această situație, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată! Instituția i-a prezentat o contraofertă în care îi scădea rata lunară tot cu 650 de lei! Bărbatul a acceptat, fără a mai trece la altă bancă.

„Nu a fost nevoit să suporte din nou costurile de dosar sau să treacă prin birocrația semnării multiplelor acte. Practic, a obținut aceeași dobândă, la fel de avantajoasă. Fără a fi nevoie să migreze între bănci, pur și simplu pentru că și-a exprimat dorința de a părăsi instituția actuală. Și la finalul zilei, rata sa s-a redus cu 650 de lei. Băncile au foame foarte mare în perioada asta și încearcă să capete fiecare cât mai mult din cota de piață a clienților pe credite”, a mai scris Victor Apetrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net