Cum să atragi bani și să păstrezi vibrațiile rele departe de casă folosind lămâie? Acționează ca o amuletă de protecție, vindecare și respingere a tot ceea ce este rău.

Lămâia este considerată un element magic în Feng Shui, deoarece aceasta poate ajuta la păstrarea energiilor rele departe de noi și, astfel, poate atrage bani într-un mod prosper.

Lămâia este considerată un element magic în Feng Shui. Foto: Click.
Lămâia este considerată un element magic în Feng Shui. Foto: Click.

Unul dintre cele mai folosite elemente în Feng Shui și ezoterism sunt lămâile. Sunt un fruct citric care, pe lângă proprietăți vindecătoare, are și unele abiltăți utile pentru canalizarea oricărui tip de energie negativă care se află în jurul nostru. Dacă ceea ce cauți este să atragi bani și în același timp să ții la distanță de casa ta vibrațiile proaste, ține cont pentru cî mai jos îți vom spune cum să faci asta folosind doar o lămâie.

Rezolvi problemele financiare și amoroase

Lămâia poate fi folosită pentru a alunga aceste vibrații proaste, în special invidia, acest element te poate ajuta la să scapi de orice tip de energie negativă. De asemenea, această citrice te poate ajuta să rezolvi probleme financiare și chiar unele probleme amoroase deoarece este ceva foarte puternic pe care îl poți folosi în avantajul tău.

Cum să atragi bani și să păstrezi vibrațiile rele departe de casă folosind lămâie?

O modalitate foarte simplă de a atrage bani și de a păstra vibrațiile proaste departe de casă folosind o lămâie este să o așezi sub pat. Se spune că plasarea lămâii sub acest loc poate ajuta la curățarea și, mai presus de toate, la purificarea aurei în timp ce intrăm în acest proces de odihnă; Când suntem inactivi, lămâia va canaliza ceva energie pozitivă și va scăpa de tot ceea ce este negativ care împiedică creșterea și, mai presus de toate, curgerea diferitelor zone ale vieții tale.

Trebuie spus că nu este vorba doar de a pune lămâia sub pat ci că trebuie să urmezi câțiva pași pentru a activa energia și astfel a atrage bani și, mai ales, a ține departe vibrațiile rele care se acumulează în casa ta. Pentru aceasta trebuie să tăiați patru lămâi proaspete în formă de cruce și urmează să puneți puțină sare pe fiecare dintre acestea, ar trebui să puneți asta deasupra unei farfurii.

Acum că le-ați așezat pe farfurie, puteți pune lămâile sub patul dvs. Este recomandat să fie pe partea în care dormiți în mod obișnuit pentru că în acest fel veți ține nu doar vibrațiile proaste departe de casă ci și cei care stau în jurul persoanei tale și, pe lângă faptul că te ajută să deschizi niște căi, te vor ajuta să atragi bani. Lămâia se dovedește a fi perfectă pentru a tăia orice tip de energie negativă care se află în jurul tău, deoarece acționează ca o amuletă de protecție, vindecare și respingere a tot ceea ce este rău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net