Cum să eviți bagajul de cală. Sfaturi de aur de la o britanică, extrem de populară pe internet

Ultima actualizare:

Cum să iei mai multe lucruri în vacanță într-un bagaj cât mai mic. Este dilema cu care se confruntă orice turist care optează să călătorească cu avionul și vrea să evite bagajul de cală, care presupune taxe destul de mari. O britanică a devenit extrem de populară pe rețelele sociale după ce a arătat metodele pe care le aplică pentru a pleca în vacanță doar cu bagajul de mână, dar în același timp luând cu ea tot ce îi este de folos. Practc, ea găsește soluții pentru o călătorie mai prietenoasă cu bugetul.

image

Chelsea Dickenson este o britanică de 33 de ani care a devenit expert în ambalarea bagajului pentru avion, dar și în vacante cu buget redus. De altfel ea are și un site pe care oferă tot felul de sfaturi celor cărora le place să călătorească mult.

„Puteți împacheta absolut tot într-un bagaj mai mic decât credeți, vă promit, puteți”, spune Dickenson pentru CNN Travel.

Tânăra, expert în soluții ieftine și practice

Dickenson se mândrește cu faptul că are întotdeauna la îndemână soluții care o ajută să călătorească ușor.

Într-un videoclip filmat în toaleta unui aeroport, ea apare cu un sutien mult prea mare pentru ea, dar în care a îndesat cât mai multe articole de îmbrăcăminte. Chiar dacă recunoaște că i-a fost foarte cald, a ajuns la destinație cu toate lucrurile dorite și fără să plătească taxe suplimementare.

Vesta de pescar, soluție devenită deja celebră

Vesta de pescuit a lui Dickenson a devenit virală. Cu fermoar și cu mai multe buzunare, articolul vestimentar s-a dovedit extrem de încăpător.

Într-un zbor recent către Lisabona, Dickenson a purtat vesta și a umplut buzunarele cu articole diverse, de la bikini la laptop.

„Cu vesta de pescuit – este o jachetă. Ce faci cu jachetele tale? Le pui într-o tavă. Scoți totul din buzunare? Nu. Nu cu o jachetă normală – așa că de ce ai face-o cu o vestă de pescuit? Este complet la fel”, spune Dickenson, care subliniază că personalul de securitate al aeroportului nu este îngrijorat de bagaje, ci doar se asigură că nu se transportă articole ilegale sau prea multe lichide.

La poarta de îmbarcare, Dickenson și vesta ei de pescar au trecut fără probleme. Odată ajunsă în avion, și-a dat jos vesta și a așezat-o în spațiul de bagaje de deasupra capului.

Perna de gât, umplută cu chiloți

Sutienul uriaș sau vesta de pescuit sunt doar două din trucurile de ambalare pe care le folosește tânăra britanică și pe care le-a împărtășit fanilor ei pe TikTok sau Instagram.

Într-un alt zbor de la Londra la Viena cu Wizz Air, Dickenson a înlocuit spuma cu memorie din perna ei de călătorie pentru gât cu șapte perechi de lenjerie intimă, cinci perechi de șosete, o pereche de jambiere și două tricouri. Ea a pus perna de călătorie într-o tavă de securitate și a trecut fără probleme.

Poate cea mai bună parte, spune Dickenson, este că perna era încă super confortabilă când și-a sprijinit capul pe ea în timpul zborului.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Britanica este totodată o mare fană a ambalajelor cu vid, de exemplu. „Îți pui toate hainele și apoi împingi tot aerul din ele”, explică ea. „Ai mult mai mult spațiu.”

Un alt truc este lista care o ajută să își stabilească încă de acasă ținutele pentru fiecare zi în parte. Această strategie o ajută să împacheteze concis și ușor. În loc să împacheteze haine la întâmplare, ea are ținute zilnice gata de plecare.

Primesc mesaje – poate două sau trei – în fiecare zi de la oameni care spun:„O, Doamne, a funcționat. Mulțumesc foarte mult.”, spune Dickenson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net