Data de la care se va putea schia pe Valea Prahovei. Weendul acesta nu va fi posibil acest lucru

Weekendul trecut, iarna și-a făcut simțită prezența în zonele montane, însă vestea așteptată cu sufletul la gură de către iubitorii sporturilor de iarnă încă se lasă așteptată. Administratorii pârtiilor din Azuga și Sinaia au emis comunicate menite să calmeze anticipațiile negative și să ofere detalii despre momentul deschiderii sezonului de schi.

Pârtia Azuga. Foto: arhiva.
Pârtia Azuga. Foto: arhiva.

Azuga, adevărul despre zăpada artificială

Deși tunurile de zăpadă artificială au fost activate cu entuziasm în Azuga, iar stratul de zăpadă s-a acumulat în mod semnificativ, administratorii pârtiilor au informat că mai sunt pași esențiali care trebuie parcurși înainte ca schiorii să poată să-și pună echipamentele în funcțiune. Un mesaj direct și onest al Administrației Domeniului Schiabil din Azuga a transmis că, din păcate, weekend-ul acesta nu va aduce deschiderea sezonului. Cu toate acestea, ei își propun să ofere o experiență de schi începând cu data de 30 noiembrie, menționând că pregătirile vor fi finalizate pentru minivacanța de 1 decembrie.

"Ne pare rău să vă dezamăgim, însă zvonurile că pe pârtiile din Azuga se schiază în acest weekend sunt false. Fake news. Așa cum am promis, dăm startul sezonului de schi pe data de 30 noiembrie. Sunteți pregătiți?”, a fost mesajul clar transmis de administratori către comunitatea schiorilor.

Sinaia, încă în așteptarea covoarelor albe

Și în Sinaia, entuziasmul iubitorilor de schi a fost temperat, deoarece, chiar dacă a nins, stratul de zăpadă nu este încă suficient de generos pentru a deschide pârtiile. Deschiderea acestora depinde în mare măsură de ceea ce va aduce finalul săptămânii, având în vedere că sunt prognozate ninsori.

Astfel, în ciuda așteptărilor și entuziasmului, pârtiile din Sinaia rămân închise pentru moment, așteptându-se ca zăpada să acopere corespunzător pantele și să ofere condiții ideale pentru începerea sezonului de schi.

Pasionații sporturilor de iarnă din întreaga țară rămân în alertă și așteaptă cu nerăbdare vestea mult așteptată a deschiderii sezonului de schi pe Valea Prahovei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net