Primarul din Sinaia, operat de urgență! Vlad Oprea a suferit un accident la schi

Ultima actualizare:

Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, a fost operat de urgență, în urma unui accident suferit pe pârtia de schi. Iată cum se simte în prezent edilul și cum s-a întâmplat tragedia!

Primarul din Sinaia, operat de urgență, în urma unui accident la schi Foto: Facebook
Primarul din Sinaia, operat de urgență, în urma unui accident la schi Foto: Facebook

Vlad Oprea, primarul stațiunii turistice Sinaia, a suferit o operație de urgență, după ce a fost accident la schi. Informația a venit chiar din partea edilului, care a publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin intermediul căruia anunța întâmplarea. Acesta a explicat și că pe durata inervenţiei chirurgicale conducerea oraşului a fost delegată echipei sale.

Vlad Oprea, operat de urgență, după un accident la schi

Potrivit mesajului publicat în mediul online, pe pagina sa personală, Vlad Oprea a fost implicat într-un accident pe pârtia de schi, provocat de un alt schior. Oprea s-a ales cu o rupturăa tendonului pectoral drept, după ce un bărbat care schia la rândul său a intrat direct în el. După impact, edilul a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Timp de câteva ore o să fiu sub anestezie pentru o intervenţie chirurgicală. În urma unui accident de schi, în care un schior a intrat, din păcate, în mine, am suferit ruperea tendonului pectoral drept.

Este o intervenţie dificilă, dar sunt pe mâini bune. Democraţia în care cred cu tărie îmi cere să vă informez că pe durata intervenţiei conducerea oraşului este delegată echipei mele”, a scris edilul miercuri dimineață pe pagina personală de Facebook.

Cum se simte Vlad Oprea după intervenția chirurgicală

Din fericire, se pare că operația a decurs așa cum trebuie, iar în prezent starea de sănătate a lui Vlad Oprea este una bună. Acesta a anunțat, după câteva ore, că intervenția chirurgicală a decurs „conform protocolului”.

Dovada că primarul din Sinaia se simte bine este și faptul că acesta a ales să își facă și un „selfie” pe patul de spital, pe care l-a publicat ulterior pe pagina personală de Facebook. Acesta apare întins pe pat, iar în mesajul care a însoțit fotografia a ținut să mulțumească cadrelor medicale care au avut grijă ca operația să fie un succes.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net