Vlad Oprea, primarul din Sinaia, reinfectat cu COVID. De data aceasta cu Omicron

Vlad Oprea, primarul orașulu Sinaia, a publicat în mediul online un mesaj prin intermediul căruia a anunţat că a fost infectat din nou cu COVID-19, de data aceasta cu varianta Omicron.

Vlad Oprea, primarul orașulu Sinaia Foto: Facebook
Vlad Oprea, primarul orașulu Sinaia Foto: Facebook

Vlad Oprea a explicat că după ce s-a reinfectat cu COVID-19, va rămâne în carantină timp de două săptămâni. La sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, Oprea a mai făcut boala, iar atunci a fost nevoit să se interneze și în spital, pentru tratament de specialitate. 

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, reinfectat cu COVID

Primarul din Sinaia a explicat că și-a dat seama că ar putea fi din nou infectat după ce a experimentat o stare de moleșeală, așa că a făcut un test.

14 zile lucrez online. Mi-a curs nasul, am avut o stare de moleşeală şi am decis să fac un test preventiv. Tocmai am primit rezultatul pozitiv infectat cu ultima forma Omicron a anunţat, marţi, 4 ianuarie, primarul Vlad Oprea, pe pagina personală de Facebook.

Primarul oraşului Sinaia a explicat că va continua munca de la distanţă, alături de echipa de la Primărie. „Vă rog să fiţi precauţi şi să respectaţi regulile de protecţie. Împreună trecem peste toate”, a îndemnat el.

Vlad Oprea a avut coronavirus şi la sfârşitul lunii octombrie, atunci când a fost internat la un spital din Bucureşti, pentru tratament, fiind nevoit să depună jurământul pentru a-şi putea prelua noul mandat de primar de pe patul de spital, în mod online.

Primarul este vaccinat anti-COVID, acesta fiind imunizat și cu doua doză de ser de la compania AstraZeneca, în luna aprilie 2021, conform observatorulph.ro

Edilul a susținut la vremea respectivă că nu a prezentat reacții adverse în urma vaccinării. Acesta susținea atunci că a înțeles însă că anumite persoane prezintă o reticență atunci când vine vorba de acest ser, așadar a solicitat înlocuirea acestuia cu cel de la Moderna.

„Fiecare sinăian vaccinat ne aduce mai aproape de starea de normalitate. Suntem o stațiune turistică, iar asta implică interacțiunea cu multe persoane(..)”, declara edilul atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net