De ce este bine să pui sare în cafea. Secretul cunoscut de 2 din 10 români

Cafeaua este una dintre cele mai iubite băuturi din întrega lume. Este versatilă și se poate consuma într-o mulțime de combinații. Iată ce beneficii are, în amestec cu sarea.

Cafeaua cu sare este o delicatesă în unele țări/ foto: arhiva
Cafeaua cu sare este o delicatesă în unele țări/ foto: arhiva

Laptele, zahărul sau mierea sunt cele mai populare „ingrediente”, pe care oamenii le aleg pentru a da gust cafelei. Poate să pară ciudat, dar unii preferă cafeaua cu sare. Deși pare bizar, această combinație este la modă în prezent.

În Siberia, Turcia şi în Ungaria, acest obicei este destul de popular. Se pare că sarea neutralizează o parte din gustul amar al cafelei şi îi oferă o aromă specială.

Alton Brown, autorul multor cărţi de bucate şi expert în ştiinţe alimentare susține că este necesar să adăugăm un vârf de sare Kosher la o ceaşcă de cafea.

Sarea Kosher are o granulaţie mare, care nu trece prin procesul de rafinare, are un gust aparte şi este folosită de mulţi bucătari în multe reţete, potrivit adevarul. 

De ce ar trebui să bei cafea cu mentă

Indiferent cât de multă cafea bem în fiecare zi, doar puțini dintre noi știu că această băutură poate fi transformată complet, cu ajutorul mentei.

Menta poate oferi un gust inedit și subtil băuturii voastre. Se pare că această combinație incredibilă nu are doar un gust aparte, ci și unele avantaje extrem de practice.

De exemplu, puteți avea o respirație mai proaspătă de-a lungul zilei, datorită acestei băuturi unice. De asemenea, gustul unic vă poate ajuta să scăpați de stres, la finalul unei zile dificile.

În general, una sau două frunze sunt suficiente, iar tot ce trebuie să faceți este să le introduceți în cană. De asemenea, mai există și un alt avantaj pe care menta îl poate avea în cafea. Ea va aduce un conținut mai ridicat de fier și magneziu, care vă vor da mai multă energie și vitalitate de-a lungul zilei. 

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net