De ce nu este bine să te îmbraci în roșu la nunți. Multe femei fac această greșeală, fără să știe!

Ultima actualizare:

Nunțile reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu, motiv pentru care invitații pe care i-a ales să le fie aproape în ziua cea mare ar trebui să contribuie la formarea celor mai frumoase amintiri. Există o serie de tradiții și obiceiuri pe care majoritatea oamenilor le respectă la nunți, însă există unele mai puțin cunoscute, precum faptul că nu este bine ca femeile să poarte roșu.

De ce nu e bine să porți roșu la nuntă / foto: Pexels
De ce nu e bine să porți roșu la nuntă / foto: Pexels

Deși este o culoare care exprimă pasiunea, pune frumusețea și trăsăturile unei femei în evidență, specialiștii în modă vin și interzic purtarea ținutelor de culoare roșie. Aceștia au și explicat motivul pentru care acest lucru este nu este atât de permis, precum este practicat. 

Femeile nu ar trebui să poarte roșu la nunți. De ce?

În anumite culturi, purtarea acestei culori de către membrii familiilor mirilor spune că aduce noroc tinerilor însurăței. Desigur, acest lucru nu este valabil peste tot în lume, căci există reguli potrivit cărora femeile invitate la un astfel de eveniment nu ar trebui să se îmbrace în roșu.

Experții de fashion din Marea Britanie amintesc faptul că prin purtarea culorii roșu se produce un disconfort vizual, dar și emoțional.

Partea mai puțin plăcute are legătură cu antichitate, perioadă în care se spunea că femeia care se îmbracă în roșu la o nuntă a fost cea care a avut o relație amoroasă, în trecut, cu mirele.

Pe lângă aceste explicații, o mare problemă o reprezintă faptul că frumusețea și măreția miresii este eclipastă de către doamnele și domnișoarele care sunt îmbrăcate în ținute de culoare roșie, reușind să atragă astfel atenția asupra lor.

„Simt că roșul poate fi văzut ca fiind destul de sexy”, a spus Bethany Smith, organizatoare de nunți în Marea Britanie, potrivit dailymail.co.uk.

Totuși, experții amintesc că nu este o regulă precisă, întrucât depinde și de modelul rochiei sau ținutei. La rândul lor, bărbații își pot accesoriza ținuta cu mici elemente roșii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net