De ce trebuie să pui un scutec în ghiveciul cu flori. Secretul grădinarilor ingenioși

Trucurile din toate domeniile ne sunt utile atunci când desfășurăm anumite activități. Astăzi vorbim despre grădinărit, mai exact, despre un truc folosit de grădinarii iscusiți. Cum putem hidrata florile și plantele din ghiveci doar cu ajutorul unui scutec. 

Truc de grădinărit / foto: colaj Click! (Pixabay)
Truc de grădinărit / foto: colaj Click! (Pixabay)

Florile nu doar că înfrumusețează tot ceea ce există în jurul nostru, dar oferă și un sentiment de bine, un miros îmbietor și un aspect de vis în casele noastre. Totuși, poate deveni deseori o corvoadă să udăm florile o dată la câteva zile. Uite cum poți scăpa de această problemă. 

Scutece folosite în grădinarit

Unii nici nu bănuiesc că scutecele pot fi folosite în grădinărit. Grădinarii creativi au inventat să le folosească, punându-le la baza ghivecelor, pentru că materialul folosit pentru scutece reține umiditatea, iar rădăcinile nu putrezesc.

Această metodă de creștere se potrivește plantelor anuale, care necesită să fie udate des. Acum, chiar dacă viztitați rar casa de vacanță, puteți să nu vă faceți griji pentru plantele preferate: acestea nu se vor ofili.

Planta care nu trebuie ținută în casă 

Porumbar / foto: Pixabay
Porumbar / foto: Pixabay

Pe lista plantelor care nu trebuie ținute în casă se numără mai multe denumiri, dar Lidia Fecioru a vorbit despre porumbar, planta care aduce multă durere. Despre aceasta se spune că poate conduce la apariția unei senzații de vomă, însoțită de dureri de cap și stări de oboseală. 

„Câteodată, stai în casă şi ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce. Sunt anumite plante care te obosesc. De exemplu, porumbarul. Să nu se aducă ramuri de porumbar, pentru că legenda spune că, coroana lui Iisus Hristos a fost făcută din porumbar. A adus atât de multă durere, iar ea şi acum aduce durere în casă. Se spune că, dacă îl aduci în casă, urmează să ai un deces în familie”, a declarat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, conform informațiilor oferite de Antena 3.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
mana maicii domnului jpg
gravida jpg
bani jpeg
wave 5255593 1280 jpg
vreme furtuna png
Crestere salariu FOTO Shutterstock
colegiu iasi jpg
beach 2100369 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net