E obligatoriu pentru toți românii care stau la curte. Ce trebuie să faci dacă nu vrei să ai probeme

Cei care locuiesc la curte știu cât de frumoasă poate fi o astfel de viață! Să ai propria oază de liniște și bunătăți costă însă timp și bani! Există totuși, anumite trucuri prin care reușim să facem grădina să dea cele mai bune roade!

E obligatoriu pentru toți românii care stau la curte
E obligatoriu pentru toți românii care stau la curte

Soluția naturală pentru o grădină perfectă

Probbail nu știați, însă există anumite ingrediente naturale ce ne pot face grădina să se îmbogățească pur și simplu! Pe lângă îngrășăminte și alte subtanțe chimice ce ne feresc grădina de insecte și ajută recolta să devină tot mai bogată, sunt unele ingrediente care ne sunt la îndemână, dar habar n-aveam că pot fi atât de benefice. 

Vorbim despre cojile de ouă, urzicile și ceaiul nergu! Sună ciudat când ne gândim pentru că nu ne putem da seama cum ne-ar putea ajuta grădina să devină tot mai frumoasă, însă aceste ingrediente pot fi folosite perfect ca înlocuitori pentru îngrășăminte. Se pot prepara niște infuzii care acționează ca un îngrășământ natural.

Infuziile care cresc recoltele

1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg

Infuzia de ouă este extrem de benefică mai ales pentru culturile de roșii și de castraveți. Cojile de ouă sunt foarte bogate în calciu! Pentru o astfel de infuzie aveți nevoie de un borcan de 3 litri, iar în 1/3 din cantitatea sa o veți umple cu coji de ouă, adăugând apoi apă. Practic, asta înseamă aproximativ 2 litri de apă. Această infuzie se lasă 3 zile, timp în care se va observa un miros neplăcut de sulf. Compoziția se strecoară și apoi se folosește la răsaduri pe post de îngrășământ!

Dacă alegeți să folosiți urzici, pentru acesta aveți nevoie de 50 de grame de urzici. Peste ea se adaugă apă fierbinte și se lasă timp de 2 ore. Ulterior după ce strecurați totul, puteți folosi infuzia la răsadurile de roții și castraveți.

Pentru infuzia de ceai negru, aveți nevoie de peste 100 de grame de frunze de ceai negru, peste care turnați 3 litri de apă. Această compoziție se lasă la infuzat pentru trei zile, iar ulterior soluția se va dilua și ea în alți cinci litri de apă, cu care veți ăutea uda răsadurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net