De la cazinou, la spital! Un bărbat a făcut stop cardiac după ce a câștigat 4.000.000 $

Ultima actualizare:

Un bărbat a făcut stop cardiac după ce a câștigat aproape 4 milioane de dolari, la un cazinou din Singapore. Victima, al cărei nume nu a fost făcut public, a fost filmată în timp ce se afla pe podea, înconjurată de jetoane și de oameni, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a fost transportat la spital (Foto: captură video)
Bărbatul a fost transportat la spital (Foto: captură video)

În ce stare se află bărbatul

Mai multe persoane s-au grăbit să îl ajute pe bărbat, care imediat după incident a fost transportat la spital. Acesta se afla acolo în compania unei femei. Reprezentanți ai cazinoului Marina Bay Sands au dat asigurări că bărbatul se recuperează sub supravegherea atentă a medicilor, infirmând zvonurile apărute pe rețelele sociale, conform cărora ar fi murit în local. Cazinoul este deținut și operat de Las Vegas Sands, o companie din Nevada care a obținut venituri de 10,4 miliarde de dolari anul trecut. Marina Bay Sands este un complex uriaș, care găzduiește peste 2.300 de sloturi pe patru etaje, cu diverse restaurante și apartamente pentru oaspeți. 

În aprilie, un jucător de noroc a trecut printr-o întâmplare similară în Statele Unite, după ce a intrat în stop cardiac la o masă de blackjack din Las Vegas. David A. Jagolinzer, un avocat  din Miami, era cazat la hotelul Wynn Resorts din Nevada pe 6 aprilie când „a început să aibă convulsii” înainte „să se prăbușească pe masa de blackjack cu capul în jos”. Din păcateJagolinzer a murit șase luni mai târziu, la vârsta de 48 de ani. Familia a acuzat personalul cazinoului că l-a ignorat și că nu i-a acordat primul ajutor la timp.

Rudele au intentat un proces pentru moarte din culpă și din neglijență, însă Wynn Resorts neagă orice vinovăție. „Wynn Resorts se va apăra cu fermitate împotriva afirmațiilor false făcute în acest proces”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Newsweek. Jagolinzer a fost lăsat leșinat pe masă timp de „peste 20 de minute”, în timp ce dealerul de blackjack a continuat să distribuie cărți, conform familiei victimei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net