De necrezut! Cât costă chiria într-o garsonieră cu pat deasupra băii, în Cluj Napoca

Chiar dacă chiria costă tot mai mult în Cluj Napoca, nimeni nu s-ar fi gândit că o garsonieră de 14 metri pătrați, cu pat deasupra băii, poate să „forțeze” atât de mult buzunarul clientului. Prețul cerut de proprietarul apartamentului i-a surprins pe internauți.

Garsoniera din Cluj-Napoca are lo de dormit deasupra băii. Sursa foto: colaj/storia.ro.
Garsoniera din Cluj-Napoca are lo de dormit deasupra băii. Sursa foto: colaj/storia.ro.

Garsoniera din Cluj Napoca este disponibilă pe site-urile de specialitate. Locuința se bucură de o poziție centrală, iar proprietarul a profitat de acest lucru pentru scoate un profit frumos pe lună.

Vezi și: Locul din România de unde poți să cumperi o casă cu o mie de euro! Imaginile sunt de poveste

Fiindcă este destul de înaltă, garsoniera a avut parte de o renovare complet neobișnuită. A fost amenajat un spațiu deasupra băii, iar acolo poate fi pus un pat.

Poate te interesează: Locul unde poți scăpa de aglomerația de pe Valea Prahovei. Cazarea e mult mai ieftină, iar aerul e ca în Austria

În living e o bucătărie e formată dintr-o plită și un frigider

Dacă problema cu dormitul a fost rezolvată, a urmat găsirea unei soluții pentru gătit. Ei bine, „bucătăria” este o nouă improvizație. În living încape un frigider si o plită. Până la urmă, vorbim, totuși, de un spațiu total de doar 14 metri pătrați.

Dacă viitorul locatar e mulțumit de design-ul „nonconformist”, atunci acesta va trebui să scoată din buzunar 200 de euro în fiecare lună. Probabil că în această sumă se plătește si taxa de centru, scrie știridecluj.ro.

Citește și: Ce proprietăți are Charles în România. Cât costă să dormi o noapte în casa noului rege al Marii Britanii 

Cât costă chiria în Cluj Napoca

Prețul acestei garsoniere din Cluj, chiar dacă este surprinzător, confirmă faptul că chiriile au crescut și cu 20% faţă de anul trecut. În plus, locuințele de închiriat se găsesc tot mai greu în orașul cel mai „vânat” în ultimii ani.

De altfel, cele mai mari prețuri la chirii din România se regăsesc în Cluj, în special la apartamentele cu una sau două camere. Pentru o garsonieră se plătește, în medie, lunar, aproximativ 300 de euro.

În schimb, locuințele cu două camere ajung la o chirie de 450 de euro pe lună. Cei care doresc un apartament cu trei camere vor scoate din portofel aproximativ 550 de euro pe lună, conform Alba24.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
concediul de odihnă
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG