Poveste halucinantă cu chiriași de coșmar! „Lenjerie intimă aruncată, urme de pumni...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Livius Ionescu, director general și fondator al unei agenții imobiliare, a povestit în exclusivitate pentru Click! o întâmplare halucinată în care rolul principal e jucat de un client „bine îmbracat” care căuta să închirieze un apartament. Intitulată „chiriași de coșmar”, pilda e cu adevarat memorabilă și merită citită până la final, deoarece așa ceva i se poate întâmpla oricărui proprietar.

Poveste halucinantă cu chiriași de coșmar!
Poveste halucinantă cu chiriași de coșmar!

„Sună telefonul agenției, o voce caldă de bărbat solicită un apartament de două camere pentru chirie. Ne spune că e singur, divorțat și că va veni doar sa doarmă. Îi ofertăm un apartament cochet la 350€, mobilat, utilat, nou chiar.

Urmărește și: Ce se întâmplă în imobiliare, după creșterea exagerată a prețurilor? „Cantitatea tranzacțională scade”

Stabilim o întalnire la locație, îi place, e exact ca în anunț, se hotărește imediat sa îl închieze. Proprietarii acceptă telefonic contractul, noi mergem la o terasă sa semnăm actele si să punem toate detaliile la punct.

Clientul, extrem de manierat, bine îmbracat, susținea că deține un service auto în zona de nord a Capitalei…Toate bune și frumoase până aici. Semnăm, platește (inclusiv consumația de la restaurant) și trec aproape 3 luni de liniște”, a declarat Livius Ionescu, director agenție imobiliară, pentru Click!. Povestea abia din acest moment devine captivantă.

Livius Ionescu, director agenție imobiliară
Livius Ionescu, director agenție imobiliară

Urmărește și: Înşelaţi de dezvoltatorul imobiliar: au plătit apartamentele şi au rămas cu ochii-n soare

Ce s-a întâmplat după 3 săptămâni? „Oamenii s-au gândit la ce e mai rău și ne-au apelat pe noi”

„Primim însă un telefon la agenție de la proprietarii apartamentui care erau în stare de șoc…individul nu mai raspundea de 3 săptpmâni la telefon, nu platise chiria, ce să mai, oamenii s-au gândit la ce e mai rău și ne-au apelat pe noi să îi sfătuim ce să facă.

Din nefericire, avem experiență în astfel de cazuri, așa că am apelat la o firmă de securitate sa ne însoțească la apartament (în caz contrar, dacă proprietarii intră în apartament, chiriașul poate invoca furtul diverselor bunuri sau bani cash).

Mare a fost uimirea când am constatat ca elegantul studio închiriat în urmă cu doar trei luni era o epavă: chistoace de țigări aruncate pe peste tot, minim 40 de beri la sticlă împrăștiate prin casă, lenjerie intimă aruncată, urme de pumni pe frigiderul nou și multe altele”, a relatat Livius Ionescu.

Vezi și: Cum strică proprietarii piața imobiliară: motivele pentru care nu închiriază sau nu-și vând casele

Chiriași de coșmar! A fost chemată poliția. „Dar, stați, asta nu e tot...”

Dar, stați, asta nu e TOT, ca la teleshoping, odată intrați în apartament cu firma de pază și așteptând poliția, ne trezim cu doi adolescenți, fata și băiat care invocau posesia unui sistem audio depozitat în apartament. Foarte guralivi, s-au pus pe scandal spunând că sunt prieteni cu cel care a închiriat și că sistemul este al lor. Evident că până la sosirea poliției ei au asteptat înjurând pe scară.

Ulterior, la insistențe multiple, chiriașul raspunde la telefon și află că e poliția în apartament și că “prietenii” lui își vor lucrurile. Înjură în toate felurile dar în 15 minute apare de nicăieri, oarecum uimit ca e tras la răspundere. Fără prea mult scandal la vederea agenților, scrie rapid o declarație că și-a luat toate obiectele personale din incinta și pleacă înjurând în șoaptă…*

P:S: Rămași noi de la agenție împreună cu proprietarii după plecarea poliției, constatăm că dressingul din dormitor era desasamblat pe balcon și gata de cărat. A fost schimbat butucul…“, ne-a povestit Livius Ionescu, director agenție imobiliară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net