Demisie neașteptată din televiziune. Vedeta din România care renunță după 8 ani la una dintre cele mai îndrăgite emisiuni

Ultima actualizare:

Raluca Diaconu este o prezență îndrăgită de cei care iubesc zona folclorică. Sora lui Theo Rose, este înainte de toate artistă, dar până de curând a fost și o figură importantă în lumea televiziunii. Cu toate acestea, frumoasa Raluca a decis să urmeze o altă cale și a pus stop acestei experiențe în lumea televiziunii pe care a trăit-o timp de 8 ani de zile.

Demisie neasteptată în televiziune
Demisie neasteptată în televiziune

Frumoasa prezentatoare a anunțat într-o postare însoțită de o poză cu ea, pe rețelele de socializare că a decis să încheie colaborarea cu Favorit TV și Național FM! Iar în mesajul transmis, prezentatoare se arată împăcată cu decizia și chiar recunoscătoare pentru parcusrul său în cadrul acestor proiecte.

Privesc în urmă doar cu recunoștință! Rămas bun Favorit TV și Național FM! De acum, drumurile noastre vor fi diferite. Mulțumesc pentru clipele minunate! Rămân peste timp emisiunile frumoase pe care le-am realizat împreună. Mă bucur de trecut, mă bucur de prezent și n-am nicio îndoială că bucuriile mă vor urma în viitor!"

Raluca Diaconu a încheiat colaborarea cu Favorit TV și Național FM, Foto: Facebook Raluca Diaconu
Raluca Diaconu a încheiat colaborarea cu Favorit TV și Național FM, Foto: Facebook Raluca Diaconu

Despre începuturile în carieră

Într-un interviu exclusiv Click! Raluca a povestit despre începuturile în televiziune. 

„Îmi amintesc perfect zilele de casting. Ştiu că au fost peste 40 de concurenţi, erau şi alţi interpreţi de muzică populară, erau fete frumoase, erau şi alţi oameni care mai făcuseră televiziune, dar a fost şansa mea! M-am dus fără aşteptări, am fost aproape relaxată şi astfel a început o poveste pe care o visasem din copilărie.

A fost o perioadă de debut foarte intensă pentru mine, cu multă muncă. Dar au fost oameni care au crezut în mine, în talentul meu, oameni de la care am învăţat televiziune şi cărora le sunt recunoscătoare. Diferit a fost debutul în radio. A fost doar o tranziţie, iar azi fac şi televiziune, şi radio, pe lângă muzică."

Lecția pe care a învățat-o

Tot într-un interviu Click! Raluca a mai povestit despre o perioada grea de la începutul carierei sale, dar și despre lecțiile importante pe care le-a învățat pentru a ajunge unde este astăzi.

„Îmi amintesc perfect zilele acelea, a fost o perioadă de debut foarte intensă, cu multă muncă. Şi a mai fost ceva: m-am confruntat cu o acnee, fix la început de carieră în televiziune. Mă supăra îngrozitor acest aspect, mai ales că în adolescenţă nu am avut astfel de probleme. Am învăţat o lecţie a răbdării atunci, am învăţat să îmi văd de drum chiar şi atunci când oamenii bârfesc, să îmi stăpânesc nemulţumirea faţă de mine, faţă de gura lumii, să privesc cu optimism în faţă şi să nu caut soluţii de moment. M-am vindecat prin tratamente naturiste."

Ei bine, se pare că încă de la începutul anului, prezentatoare a știut ce alegeri avea să facă pentru următoarea perioadă, dorindu-și să se ocupe mai mult de sine și să viziteze mai multe locuri.

„Să fac mai multă muzică şi să călătoresc mai mult. Îmi doresc să trăiesc mai sănătos, deşi acest aspect mă preocupă constant, întotdeauna e loc de mai multă mişcare, de o dietă îmbunătăţită, de mai multă meditaţie şi rugăciune.", a mai spus Raluca în interviul Click!.

image
image
image
image
image
image
Protest sindicate educatie greva profesori 30 mai 2023 FOTO Inquam photos Octav Ganea
Picnic regele Charles Valea Zalanului 3 iunie 2023 (6) jpg
Imagine WhatsApp 2023 06 03 la 17 52 36 jpg
concediul de odihnă
laboratory 2815641 1280 jpg
mancare jfif