Dieta Keto - 3 rețete de smoothie-uri care te ajută să slăbești

Dieta Keto este una dintre cele mai populare în acest moment în întreaga lume și o mulțime de vedete au încercat-o. Noi vă prezentăm 3 idei de smoothie-uri inspirate din această dietă care vă pot ajuta în procesul de scădere în greutate.

1 retete de smoothie delicios jpg jpeg

Una dintre cele mai eficiente și populare diete este dieta ketogenică, cunoscută și sub numele de dieta Keto. Dieta ketogenică se bazează pe o reducerea carbohidraților, care sunt destul de omniprezenți într-o dietă convențională. Pâinea, pastele și zahărul sunt alimente care ar trebui consumate cât mai puțin posibil. Grăsimile sunt adesea asociate cu creșterea în greutate. Acest lucru nu este neapărat adevărat, iar dieta ketogenică este o dovadă în acest sens. Dieta ketogenică se bazează pe următorul principiu: reducerea semnificativă a consumului de carbohidrați în favoarea grăsimilor bune. Mai precis, a mânca keto înseamnă să nu consumi mai mult de 50 de grame de carbohidrați pe zi, 70-90% din aportul energetic trebuie să provină din grăsimi. 

Smoothie-uri keto

Smoothie cu ciocolată

Cine a spus că ciocolata nu poate merge mână în mână cu pierderea în greutate? Există o serie de rețete care îți vor permite să te bucuri de ciocolată, inclusiv acest preparat cu doar 50 de calorii! Pentru acest smoothie ai nevoie de: 1 pahar de lapte de migdale fără adaos de zahăr, 1 mână de nuci de macadamia, 1 linguriță de ulei de nucă de cocos, 2 lingurițe de semințe de chia, 1 linguriță de pudră de cacao neîndulcită. Pur și simplu turnați totul într-un blender și amestecați până la omogenizare. Ideal este să îl savurați rece.

smoothie png

Smoothie cu avocado

Dacă există un ingredient emblematic pentru dieta ketogenică, acela este avocado. Plin de vitamine, avocado este un fruct care te ajută să slăbești! Pentru acest smoothie, vei avea nevoie de: o jumătate de avocado, 1/2 cană de frunze de spanac, 1/2 pahar de lapte de cocos, 100 ml de apă,1 linguriță de praf de matcha. Se toarnă ingredientele într-un blender și se amestecă. Serviți cu cuburi de gheață!

Smoothie cu căpșiuni

Fructele reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a te bucura de un gust dulce cu toate beneficiile sale. Iată o rețetă pentru un smoothie de căpșuni absolut delicios. Iată de ce vei avea nevoie: 1/2 pahar de apă, 1 2 pahare de lapte de migdale, 15 g de unt de migdale, 50 g căpșuni. Toarnă totul într-un blender și consumă-l rece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net