Dieta secretă a Tinei Turner. Cum s-a menținut în formă până la 83 de ani

Ultima actualizare:

La 83 de ani, Tina Turner s-a stins din viață în casa ei din Küsnacht, după o lungă luptă cu cancerul intestinal. În ciuda problemelor de sănătate, artista a reușit să se mențină în formă până în ultima clipă. Află ce dieta a urmat!

Tina Turner a murit miercuri, 24 mai
Tina Turner a murit miercuri, 24 mai

Ce dietă a urmat Tina Turner

Alegerile alimentare ale artistei exemplifică puterea transformatoare a adoptării unui stil de viață sănătos și impactul pe care îl poate avea asupra calității generale a vieții. Cu un an de zile în urmă, Tine Turner spunea că se antrenează, de patru-cinci ori pe săptămână, cu antrenorul ei, atunci când era acasă, în Los Angeles. Cu toate acestea, atunci când se află în turnee, făcea tot posibilul să meargă la cea mai apropiată sală de sport, pentru a face 30 de minute de cardio și alte exerciții.

„Dacă ai grijă de tine, 60 de ani nu înseamnă nimic pentru femeile din zilele noastre. În epoca noastră, poți fi orice fel de femei îți dorești să devii", spunea Tina Turner într-un interviu de acum mulți ani.

Tina Turner, adepta unui stil de viață sănătos
Tina Turner, adepta unui stil de viață sănătos

Timp de aproape patru decenii, legendara cântăreață și-a păstrat o mărime mică la haine. Secretul său a constat în faptul că nu mânca nimic după ora 18:00, se hidrata intens și dansa mereu.

Tina Turner avea un regim cât se poate de sănătos, evitând dulciurile, însă reușea să ia doar două mese pe zi. La micul dejun servea banane, kiwi și pepeni. În plus, încerca să respecte un program de somn de 12 ore. În Elveția, încerca să se bucure de saunele din zona unde locuia, adorând să meargă pe jos chiar și 16 kilometri zilnic! Aceasta considera că mentalitatea este cea care ne menține. Încerca mereu să aibă o atitudine pozitivă cu privire la înfățișarea sa, deși în trecut a susținut că abia la vârsta de 30 de ani a început să se iubească și să se vadă frumoasă. Într-un interviu pentru W&H, artista spunea că niciodată nu a lăsat aspectul să o definească și că secretul său era să fie fericită cu ea însăși.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net