Cea mai mare dramă din viața Tinei Turner! Artista a fost sfâșiată de durere, cu doar câteva luni înainte de a muri

Tina Turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Problemele de viață pe care le avea i-au adus sfârșitul regretatei artiste, care s-a confruntat cu o mare durere sufletească ce i-a măcinat sufletul, cu doar câteva luni înainte de trecerea ei în neființă.

Tina Turner și cea mai mare traumă din viața ei / foto: Facebook
Tina Turner și cea mai mare traumă din viața ei / foto: Facebook

În luna decembrie a anului trecut, Tina Turner traversa cea mai sumbră perioadă din viața ei. Decesul fiului ei, Ronnie, la vârsta de 62 de ani, care s-a stins din viață din cazua mai multor probleme de sănătate, suferind inclusiv de cancer, i-a adus mare durere. 

Drama Tinei Turner. Și-a pierdut cei doi copii

Artista de renume internațional a trecut prin cea mai mare durere pe care o poate avea o mamă: moartea propriilor copii.

Prima tragedie s-a petrecut în anul 2018, când Craig, fiul cel mare al artistei, pe care l-a născut la vârsta de 18 ani s-a stins din viață, apelând la sinucidere. Ulterior, cel de-al doilea fiul al său, Ronnie și-a găsit sfârșitul din cauza problemelor de sănătate.

Anunțul morții lui Ronnie a fost făcut de către soția lui, Afida Turner, prin intermediul rețelelor de socializare.

Ronnie s-a stins din viață la 62 de ani / foto: Facebook
Ronnie s-a stins din viață la 62 de ani / foto: Facebook

„Doamne, Ronnie Turner, un înger veritabil, cu un suflet enorm, un om de o înaltă spiritualitate, soțul și cel mai bun prieten al meu... Sufletul tău pereche, am fost mereu lângă tine, am făcut tot ce mi-a stat în putință și nu am reușit să te salvez. Te iubesc pentru acești 17 ani trăți împreună. Este o situație foarte, foarte gravă și sunt extrem de supărată”, transmitea, la acea vreme, soția regretatului Ronnie.

Tina Turner a murit în Elveția. Regretata artistă avea 83 de ani 

În urmă cu doar o zi, lumea artistică avea să afle o veste cutremurătoare: moartea Tinei Turner, o legendă a muzicii muzicii Rock’n Roll, s-a stins din viață în Elveția. Anunțul morții ei a fost făcut de către reprezentantul ei, care a declarat următoarele:

„Tina Turner "Regina Rock’n Roll” a murit în mod pașnic, astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net