E un adevărat erou! Un câine Husky a salvat un cartier întreg

Poveste ca-n filme! Kobe, un câine husky din Philadelphia, a devenit erou, după ce a salvat un cartier întreg de la o explozie. Stăpâna lui, Chanell Bell, a povestit cum a observat că animalul, în vârstă de patru ani, a săpat o groapă în curtea din față.

Kobe a salvat cartierul de la explozie

Câinele husky Kobe
Kobe și-a alertat stăpâna, care a descoperit o scurgere de gaze (Foto: captură video)

Câinele părea disperat, ca și cum încerca să găsească ceva. „Nu-i stă în fire să facă asta”, a explicat femeia, pe Instagram. Pentru că i s-a părut ciudat comportamentul lui Kobe, ea s-a dus să investigheze și și-a dat că este vorba despre o scurgere de gaze, potrivit publicației The Guardian.

Chanell a alertat autoritățile, dar a spus că a durat în jur de trei zile ca cineva de la compania de gaze să ajungă la ea acasă. Aceștia au descoperit că într-adevăr zona era în pericol. Chiar și aprinderea unui bec putea declanșa o explozie devastatoare: „A fost cu adevărat uimitor. Îi sunt atât de recunoscătoare băiatului meu, Kobe. Ne- asalvat”. Internauții au lăudat-o pe femeie pentru că și-a „ascultat” prietenul necuvântător.

Compania de utilități de gaz din Philadelphia Gas Works. a spus că angajații săi au fost „capabili să localizeze și să facă locația sigură cu succes”.

De asemenea, compania a explicat că introduce Mercaptan în gazul natural pe care îl administrează pentru a produce un miros asemănător cu ouăle putrezite. Acest lucru permite o detectare mai ușoară. „La fel ca acest client, de fiecare dată când cineva simte un miros străin sau un miros asemănător unui ou, ar trebui să sune imediat” compania sau autoritățile.

O explozie a ucis șase persoane și a distrus trei case în comunitatea Plum, Pennsylvania, în august 2023. Anchetatorii au mai spus că au găsit sursa exploziei mortale la una dintre case.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net