Ea e modelul cu cei mai mari pomeți din lume! Anastasia Pokreshchuk se operează iar

Anastasia Pokreshchuk, o ucraineancă de 33 de ani, originară din Kiev, se laudă cu cei mai mari pomeți din lume obținuți prin operații estetice.

Anastasia Pokreshchuk, dorește să își mărească din nou pomeții. Foto: Instagram
Anastasia Pokreshchuk, dorește să își mărească din nou pomeții. Foto: Instagram

Deși a declarat în trecut că este îndrăgostită de modul în care arată, aceasta nu a ajuns, încă, la imaginea pe care și-o dorește. Astfel plănuiește să își mărească din nou pomeții și sânii, considerând că sunt ,,un pic cam mici”, scrie publicația britanică Mirror.

Adulată sau criticată intens pe rețelele de socializare, aceasta atrage intens atenția internauților, atingând cumulat 2,4 milioane de vizualizări numai pe TikTok.

Răspunde criticilor afirmând că ,,unii cred că e doar pentru a-mi face publicitate - nu! Nu mi-aș injecta nimic în față, dacă nu mi-ar plăcea.”

Tânăra este o împătimită a operațiilor estetice

Anastasia Pokreshchuk este dependentă de intervențiile estetice și a început să își schimbe înfățișarea încă de la 26 de ani, nemulțumită de faptul că prezența ei trecea aproape neobservată. A suferit numeroase operații în acest scop și a trecut prin multe proceduri cosmetice, printre care se regăsesc injecțiile cu botox, liposucțiile, restructurarea mandibulei, punerea de fațete dentare și nenumărate fillere.

Instagram: @justqueen8888
Anastasia Pokreshchuk nehotărâtă asupra noii dimensiunii a sânilor. Foto: Instagram

A cheltuit mii de lire doar pe fillerele injectate în pomeți, declarând pentru tabloidul britanic dailystar.co.uk: ,,După ce m-am injectat şi am văzut cum mi se schimbă pomeţii, m-am îndrăgostit de ei. Înţeleg că pentru mulţi arată ciudat, însă pe mine nu mă deranjează.”

Este atât de împătimită încât s-a încumetat să își injecteze singură fillere în pomeți și să își corecteze liniile fine cu botox, după ce a văzut o înregistrare cu explicații a unui medic estetician.

Instagram, @justqueen8888.
Tânăra este îndrăgostită de modul în care arată. Foto: Instagram

Ce cred admiratorii Anastasiei Pokreshchuk

Tânăra susține în mod deschis intervențiile și procedurile estetice, postând chiar un astfel de clip pe contul ei de Instagram,@justqueen8888.

Și totuși nu îi este îndeajuns, Anastasia își mai dorește o retușare a pomeților, spre surprinderea admiratorilor ei, a căror reacție nu a întârziat: ,,Dacă te face să te simți frumoasă și încrezătoare, atunci fă-o!

,,Mie nu îmi place, dar îmi place cum gândești tu despre asta. Fiecare ar trebui să facă ce își dorește și să-și trăiască fericit/ă viața.”

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net