Are sau nu Valentina Pelinel operații estetice? Cum arăta vedeta în urmă cu mai bine de 20 de ani

Ultima actualizare:

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar mulți admiratori s-au întrebat dacă soția lui Cristi Borcea a apelat până acum la intervențiile estetice. Se pare că a dat câteva mii de euro bune pe îmbunătățirile de acest fel, dar era o femeie superbă și în urmă cu mai bine de 20 de ani, înainte să calce pragul medicului.

Conform informațiilor publicate cu șase ani în urmă de Click.ro, Valentina Pelinel avea deja până în anul 2016 la activ mai multe operații. Și-a pus silicoane în SUA și a scos atunci din buzunar 6.000 de euro, iar alte 2.000 de euro au reprezentat plata pentru procedura de mărire a buzelor. O a treia sumă, în valoare de 7.000 de euro, s-ar fi dus în trecut pe fațetele dentare.

Citește și: Femeile lui Borcea se războiesc pe hotelul de la mare! Pelinel a vrut s-o scoată pe Mihaela din afacere!

Imaginile care dovedesc dacă Valentina Pelinel are operații estetice

Înainte să devină cu adevărat un model celebru, Valentina Pelinel a urcat prima dată pe scenă în anul 1996 la Top Model România, iar în anul imediat următor, a decis să participe la un concurs de frumusețe. În urmă cu 21 de ani, lăsa și inhibițiile deoparte și poza topless pentru revista Stuff Magazin.

Deși a recunoscut că este gurmandă, la fel ca soțul ei, Valentina Pelinel face constant sport și asta o ajută să evite dietele.

"Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne permitem să mâncăm ce ne place pentru că echilibrăm cu efortul constant din restul timpului. Fiecare merge la sala lui și avem programe de antrenament diferite. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul.

Iar când ai trei copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese, dar și fără să îmi impun restricții drastice. Ca în orice în viață, echilibrul este cheia succesului", a declarat Valentina Pelinel, pentru ciao.ro.

Vezi și: Cristian Boureanu, înșelat de femeile din viața lui! Cum a «prins-o» pe Valentina Pelinel

De ce a divorțăt Valentina Pelinel de Cristian Boureanu

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au divorțat în anul 2014, însă erau deja separați din 2013.

„Eu nu am ştiut niciodată de relaţia Valentinei cu Cristi Borcea. Însă, uitându-mă la viaţa mea, mă iubeşte Dumnezeu.  Eu m-am trezit într-o noapte lac de transpiraţie şi plângând spunând: Te culci cu Cristi Borcea.

După care tot eu mi-am cerut scuze, am luat-o în braţe, i-am zis: băi, am visat probabil ceva nasol şi n-am mai ştiut de acest subiect până după ce m-am despărţit de Valentina, în 2013. Am ţinut ascuns o perioadă crezând că poate se repară ceva din partea mea şi abia prin 2014, în februarie cred, am aflat şi am anunţat când am divorţat.

Deci cel puţin faţă de Valentina n-am avut niciun sentiment de ură sau de supărare că m-ar fi înşelat până ulterior, iar ulterior eram un om liber, nu mai eram politician, nu mi-a mai păsat”, a declarat Cristian Boureanu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

Iată și: Cristian Boureanu, înșelat de femeile din viața lui! Cum a «prins-o» pe Valentina Pelinel

Ce poveste de dragoste s-a înfiripat între Valentina Pelinel și Cristi Borcea în urmă cu 11 ani

Acum sunt căsătoriți și au împreună trei copii, dar începutul relației dintre Valentina Pelinel și actualul ei soț nu a început atât de ușor. Niciunul nu era liber la acel moment, dar se pare că i-a legat cu adevărat o iubire puternică și nu a fost doar o aventură. Cristian Boureanu a dezvăluit că fosta lui parteneră de viață și Cristi Borcea au format pe ascuns un cuplu în anul 2011.

„Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a spus Cristian Boureanu, în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
chef florin dumitrescu
Mircea Badea 2 jpeg
narcisa suciu marina almasan colaj facebook jpg
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV