Ea e sexy profesoara de engleză cu titlu de miss! Ziua predă la o școală privată din Capitală, seara e pe podium: „Urmează să reprezint România în Japonia”

Ultima actualizare:

Ada Maria Ileana este o tânără cu speranțe mari!  Are doar 25 de ani și o ambiție de fier! Simpatica româncă a dezvăluit pentru Click! cât de armonios se îmbină meseria de profesoară de engleză cu cea de fotomodel.

Sexy profesoara din Capitală: ziua predă, seara urcă pe podium!

Ada Maria Ileana este cotată ca fiind una dintre cele mai frumoase românce de la noi din țară. Prezentă la un eveniment fashion, în calitate de fotomodel, aceasta ne-a dezvăluit cum a început aventura sa în lumea modelingului, având în vedere că ea este profesoară de engleză la o școală privată din Capitală.

Urmează să reprezint România în Japonia, în decembrie. Ne pregătim intens pentru asta. Este ultima lună de pregătire pe care o mai avem, avem foarte mari șanse să facem o figură bună, România este cotată foarte bine în străinătate. Vreau să îți spun că în ultima perioadă am muncit destul de mult, mai exact, am mers foarte mult la sala de sport pentru că este important, în acest domeniu, să arăți bine, plus că trebuie să fiu foarte atentă la cum îmi îngrijesc pielea, părul și multe altele.

Sunt profesoară de engleză de șase ani. La concursurile de frumusețe am conștientizat că au succes femeile realizate, femeile care au o carieră în spate și care au ceva de spus în comunitatea din care provin. Tocmai de aceea m-am implicat în foarte multe proiecte caritabile, în martie am organizat o prezentare de modă caritabilă.

Îmi place și ce fac la școală. Elevii îmi spun Ada sau <teacher>. Nu accept cu <dumneavoastră sau cu sărut-mâna> că și așa încep să mă simt bătrână. Prima mea generație la care am predat intră acum la facultate, deci deja îmi este foarte greu să îi văd crescând. Predau la diverse grupe de vârstă, astfel că am predat de la copii de un an până la 16 ani. Mă ascultă cei mari pentru că sunt foarte aproape de vârsta lor și ne înțelegem foarte bine. Este și o prietenie, dar este și respect. Contează să ai în clasă o atmosferă foarte plăcută în care ei să se simtă confortabil”, a declarat Ada Maria Ileana, pentru Click!

Sexy profesoara din Capitală, model internațional!

Frumoasă, deșteaptă și devreme acasă! Așa o putem descrie pe Ada, care e o fire ambițioasă, vrea să schimbe lumea, iar vârsta e numai bună pentru așa ceva. La cei 25 de ani, tânăra profesoară ne-a povestit când a început aventura ei pentru meseria de model.

„Am fost profesor de engleză înainte să fiu model. În 2017 am completat un formular, fără să mă gândesc prea mult, am trimis niște poze și după câteva luni am aflat că sunt finalistă la Miss Univers România și am decis să accept această provocare.

Atunci nu știam cu ce se mănâncă, ce se întâmplă la concursuri, dar am făcut o impresie foarte plăcută. Am câștigat anul trecut Miss Turism România și am reprezentat țara în China după în Malaezia”, a mai spus pentru Click! Ada Maria Ileana, care își dorește să ajungă ministru al Educației.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net