Gabriela Duţescu, antrenor la „Vocea României” a murit. Mesajul copleșitor al Mariei Dragomiroiu

Ultima actualizare:

Doliu în lumea divertismentului din România. Gabriela Duţescu, profesoara de muzică care îi antrena pe concurenții de la „Vocea României”, a murit. Vestea tragică a fost dată chiar de artista Paula Seling, prin intermediul rețelelor de socializare.

Gabriela Duţescu, antrenor la „Vocea României” a murit. Mesajul copleșitor al Mariei Dragomiroiu
Gabriela Duţescu, antrenor la „Vocea României” a murit. Mesajul copleșitor al Mariei Dragomiroiu

Gabriela Duțescu s-a stins din viața, iar cea care a făcut publică trista veste a fost solista de muzică ușoară, Paula Seling. 

Citește și: A murit mezzosoprana Iulia Buciuceanu. Era sora regretatei Tamara Buciuceanu

Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare ....profesoara mea, cea care mi-a fost ca o mamă, care mi-a dat vocea pe care o am, s-a stins din viaţă. Nu am cum să vă spun cât de supărată sunt că a plecat, mai ales că aş fi vrut să o sun mai des, să îi spun cât o iubesc şi cât înseamnă pentru mine.Aş fi vrut să las problemele mele şi doar să o strâng în braţe, să îi spun că o iubesc… Nu am făcut-o în ultimele săptămâni… dacă aş fi ştiut, aş fi dat orice doar să stau la un ceai cu ea… acum nu se mai poate .

Află și: A murit Alexandru Lulescu. Premoniție: ce a cerut cu o zi înainte să treacă în neființă

Sper să mă ierte… Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată. Doamna Duţescu, vă iubesc cu tot sufletul meu. Şi dacă mă simţiţi, poate vedeţi cât de rău îmi pare… Rămâneţi în inima mea mereu. Vă iubesc cu tot ce sunt. Odihnă veşnică şi drum lin printre stele!”, a scris cu emoție Paula Seling pe Facebook.

Artista a anunțat că cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu profesoarei de muzică Gabriela Duțescu, o pot face  vineri de la ora 13:00, la Cimitirul reformat Giulesti – Calvin, când va avea loc înmormântarea. Slujba de înmormântare se va desfășura la capela Bellu, începând cu ora 11:00. 

Nu rata nici: Actorul Valentin Uritescu a murit! De ani întregi se lupta cu o maladie cruntă

Mesajul emoționant al Mariei Dragomiroiu: «A plecat dintre noi un mare ,,OM”»

Profesoara Gabriela Duțescu a îndrumat pe unii dintre cei mai iubiți soliști ai scenei românești, cum ar fi Smiley, Dida Drăgan şi Marcel Pavel. Artista de muzică folclorică, Maria Dragomiroiu, a publicat un mesaj emoționant pentru regretatul mentor, Gabriela Duțescu. 

A plecat dintre noi un mare ,,OM”, un mare profesionist şi iubitor de oameni. Acest om minunat a fost Gabriela Duţescu, cea care a ajutat şi şlefuit atâtea voci mari, care au strălucit pe scenele lumii. Sunt recunoscătoare că Dumnezeu a îngăduit să o cunosc şi eu, să cunosc acest suflet blând, care ştia să te asculte, să-ţi dea încredere în tine,să-ţi spună că ,,poţi”, că nimic nu este imposibil. Atâta tristeţe a lăsat în inimile multor artişti şi a multor oameni pe care i-a ajutat să-şi recapete vocea. Dumnezeu să vă odihnească în pace, dna Duţescu. Mă voi ruga în fiecare noapte pentru liniştea sufletului dvs de aur!“, a scris Maria Dragomiroiu pe rețelele de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net