Motivul pentru care Maria Dragomiroiu nu mai merge la plajă de 20 de ani!

Maria Dragomiroiu a dezvăluit, în cadrul unui interviu recent, că nu a mai mers pe plajele autohtone de aproximativ 20 de ani, chiar dacă vizitează des litoralul. Iată ce a făcut-o pe îndrăgita solistă să ia această decizie!

2 maria dragomiroiu jpg jpeg
Motivul pentru care Maria Dragomiroiu nu mai merge la plajă de 20 de ani Foto: Arhivă

Solista de muzică populară petrece adesea perioada verii pe litoral, având în vedere că are numeroase spectacole programate. Cu toate acestea, îndrăgita artistă a mărturisit că nu a mai stat pe plajă de peste 20 de ani! 

Excepția de la regulă! Maria Dragomiroiu, în cosum de baie, la plajă, în Miami! Imagini demențiale!

Se pare însă că aceasta nu agrează plajele aglomerate, însă dacă are ocazia să găsească un loc liniștit, nu se dă în lături de la a face o baie în mare. 

Maria Dragomiroiu evită să meargă la plajă, de peste 20 de ani

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 67 de ani, a explicat recent că evită să se expună în costum de baie, preferând să admire marea de la...distanță. Fiind o fire pudică, artista a dezvăluit că ar fi nevoie să caute o plajă sălbatică pentru a se bucura de soare. 

Stau la hotel, la etajul 6, văd marea de sus și mă simt bine, stau cu ușa deschisă la balcon, bate briza. Vin așa de obosită aici că îmi mai revin și eu și mă mai odihnesc. Eu nu mai fac plajă de ani de zile, de cel puțin 20 de ani. Sunt un om pudic. Unde să merg?

Nu rata: Maria Dragomiroiu, într-o formă de zile mari! Se mișcă de zici că are 20, nu 66!

Să ies la plajă unde nu e lume îmi trebuie timp, să iau mașina, să caut un loc… mergeam înainte spre Agigea, unde este o plajă sălbatică. Dar, în general, nu merg la plajă, punct!

Așa, prefer să stau în cameră, am toate condițiile. Sigur, nu trebuie să facă toată lumea ca mine. În plus, eu nu suport căldura și nu cred că aș putea rezista mult pe plajă. Ca să nu fiu chiar atât de albă, am stat la soare prin curte câte jumătate de oră în câteva reprize, printre treburile pe care le aveam de făcut.”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru Fanatik.

Iată și: Maria Dragomiroiu, poză rară alături de cei patru nepoți

Maria Dragomiroiu, despre prețurile de pe litoralul românesc

Interpreta a atins, de asemenea, și subiectul prețurilor mari de pe litoralul românesc.  „Cu prețurile la mare cred că s-a făcut o mare greșeală. După ce că viitorul nu e roz și sunt atâtea probleme, să ceri 100 de lei doar pentru parcare, cât am văzut, nu se poate!

Vezi și: Maria Dragomiroiu, imagini din adolescenţă. Cât de frumoasă era la 17 ani

Sau că șezlongul este nu știu cât… Nu știu, ar trebui să existe un echilibru. Te mai uiți și în jur, să vezi cum fac alții. Trebuie să fie omenește.”, a completat artista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Ligia Deca FOTO Presidency jpg
monument bacainti
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg