Maria Dragomiroiu, într-o formă de zile mari! Se mișcă de zici că are 20, nu 66!

Ultima actualizare:

Îndrăgita interpretă de muzică folclorică Maria Dragomiroiu pare că a găsit secretul fericirii de ceva vreme, dacă ar fi să judecăm după fotografiile sale recenete din mediul online! Și, dacă analizăm și comportamentul solistei, acesta ar merge mână în mână și cu cel al tinereții, având în vedere că Maria Dragomiroiu nu își arată nicicum vârsta! Iată cele mai noi imagini publicate de cântăreață, care au transmis o energie bună urmăritorilor săi!

Maria Dragomiroiu, într-o formă de zile mari Foto: Arhivă
Maria Dragomiroiu, într-o formă de zile mari Foto: Arhivă

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 66 de ani, radiază în ultima perioadă. Artista de muzică populară se afișează mereu zâmbitoare pe rețelele de socializare, cu o naturalețe ce îi molipsește adesea și pe admiratorii săi.

Maria Dragomiroiu, într-o formă de zile mari!

După o viață întreagă în care s-a prezentat pe scenă în port popular, acum cântăreața își permite să se relaxeze în haine ceva mai confortabile, potrivite pentru ieșiri în aer liber, care de ceva vreme sunt la ordinea zilei în viața Mariei Dragomiroiu.

Îmbrăcată așa cum rar o văd admiratorii ei, în pantaloni de trening de culoare roz, un hanorac bleumarin și adidași, îndrăgita interpretă a ieșit din casă să se bucure de timpul frumos de afară. Și, pentru a-și aminti cu plăcere de zilele însorite, aceasta a și imortalizat momentul, care a ajuns ulterior și pe rețelele sociale. 

Așa arată o zi fericită!”, a scris Maria Dragomiroiu în dreptul imaginilor cu pricina, din natură, în care apare cu o stare de spirit de zile mari. „Tânără, frumoasă și neastâmpărată.”, a comentat o internaută, spre deliciul celorlalți urmăritori ai artistei, iar Maria Dragomiroiu a apreciat la rândul său mesajul, cu un Like, semn că într-adevăr, se simte tot mai tânără, în ciuda vârstei.

Maria Dragomiroiu celebrează portul popular

Pentru că tot am amintit de straiele populare pe care artista le îmbracă în majoritatea timpului, recent, de Ziua Națională a Portului, Maria Dragomiroiu a făcut o selecție de imagini în care apare în costum popular și cu emblematicul său părul lung despletit, marcând în acest fel sărbătoarea specială pentru ea.

Toată viața am purtat cu mândrie costumul popular. Dragii mei prieteni, vă arăt câteva dintre costumele mele populare și sper să vă facă plăcere să le vedeți de Ziua Națională a Portului.”, a scris artista pe Facebook, la data de 8 mai.

Citește și: Maria Dragomiroiu, în cosum de baie, la plajă, în Miami! Imagini demențiale!

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică folclorică din România. Datorită timbrului său deosebit, cântăreața fost comparată, mai ales la începutul carierei sale, cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc. Artista este originară din Vâlcea, însă din anul 1972 locuiește în București.

Maria Dragomiroiu, căsnicie de peste 30 de ani cu Bebe Mihu

În plan personal, Maria Dragomiroiu e căsătorită de mai bine de 30 de ani cu impresarul Bebe Mihu, povestea lor de iubire începând cu vreo patru ani înainte de nuntă. Din prima căsnicie, care a avut loc pe când artista avea doar 20 de ani, aceasta are doi copii, pe Mircea și Ileana. Artista i-a crescut singură pe cei doi copii după divorț, dezvăluind că au existat perioade în care nu avea nici bani de pâine.

Citește și: Maria Dragomiroiu, poză rară alături de cei patru nepoți

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net