EXCLUSIV Impresarul Bebe Mihu, distrus la moartea tatălui! «M-a așteptat să vin din America ca să-și dea duhul!»

Maria Dragomiroiu și soțul ei, impresarul Bebe Mihu, sunt distruși! Impresarul își îmmormântează miercuri tatăl, pe Florin Radu Mihu, care a încetat din viață luni, 14 martie.

cub maria dragomiroiu png

Impresarul Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, nu-și revine după moartea tatălui său. Acesta abia se întorsese din turneul din America când a aflat că tatăl său, Florin Radu Mihu, a încetat din viață.

De altfel, impresarul crede că părintele său a așteptat să se întoarcă în țară pentru a-și da împăcat obștescul sfârșit.

Impresarul Bebe Mihu își înmormântează, miercuri, tatăl Sursa: Facebook
Impresarul Bebe Mihu își înmormântează, miercuri, tatăl Sursa: Facebook

„Ținea mult la mine și la Maria! A fost stâlpul meu!”

S-a dus săracul! M-a așteptat să mă întorc din America și și-a dat duhul, săracul! A fost un om tare bun! Mi-a dat educație bună, el a fost stâlpul meu. Ținea mult la mine și la Maria, și noi țineam la el!”, a declarat impresarul, cu sufletul distrus, în exclusivitate, pentru Click!

Bebe Mihu a aflat abia în luna februarie că tatăl său suferea de o afecțiune la plămâni, datorată fumatului excesiv. Bătrânul, în vârstă de 85 de ani, era apropiat de fiul său, dar și de nora lui, Maria Dragomiroiu.

Era bolnav cu plămânii, a fumat mult! Eu acum, în februarie, am aflat de boala lui. Era și vârsta. Avea 85 de ani. Era un om în forță, nu a zăcut, nu nimic!”, ne-a mai declarat impresarul Bebe Mihu.

Funeraliile bărbatului, în vârstă de 85 de ani, sunt programate miercuri, 16 martie, la Gorj, localitatea natală.

Îl înmormântăm aici, la Gorj, miercuri, la ora 13! Dumnezeu să-l aibă în pază!”, ne-a mai spus impresarul, cu inima zdrobită.

„Nu am crezut că vorbește serios!”

Maria Dragomiroiu era și ea foarte aproiată de socrul său, pe care l-a văzut cu doar câteva zile înainte de a muri. Bărbatul și-a prevestit moartea, chiar în fața nurorii sale.

De la mine și-a luat rămas acum câteva zile, când am fost cu Bebe și Mircea să-l vedem. M-au emoționat mult cuvintele lui de rămas bun, dar nu am crezut că vorbește serios.

Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu (așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez <Odihnă veșnică!> O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești”, au fost vorbele de rămas bun ale Mariei Dragomiroiu, pentru socrul său.

Maria Dragomiroiu și impresarul Bebe Mihu sunt împreună de peste 30 de ani. Este cea de a doua căsnicie a artistei. Cei doi au fost plecați în ultima perioadă mai mută vreme din țară pentru a susține o serie de turnee în America, la finul lor, Gigi Gheorghiu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg