El e Sylvester, „motanul-student”! Fuge de acasă pentru a se duce la facultate

Sylvester, un motănel portocaliu cu alb, căruia îi lipsește codița, a devenit o vedetă locală în Norwich, Marea Britanie. Asta pentru că el adoră să se ducă la facultate! De multe ori, felina a fost văzută în campusul universității East Anglia, acolo unde studenții îl lasă să intre la cursuri sau să vină cu ei la bibliotecă.

Sylvester, motanul de la University East Anglia
Sylvester nu are codiță (Foto: University East Anglia)

Sylvester este atât de iubit încât are propria sa pagină de Facebook, acolo unde peste 5.000 de fani îi urmăresc fiecare mișcare. De fapt, felina are stăpâni, însă este lăsată afară așa că de aceea a ajuns să își facă veacul la Universitatea East Anglia. „Mama” lui Sylvester, Emma, știe pe unde umblă acesta și nu o deranjează că uneori lipsește prea mult de acasă, având încredere în studenții care s-au atașat enorm de el.

Ea e cea care a făcut grupul de Facebook pentru Sylvester, ca să stea cu ochii pe el: „Am înființat acest grup, astfel încât să-l putem urmări cu atenție. Știu că multor studenți le place de el. Mi-ar plăcea să știu ascunzișurile lui și ce se întâmplă în timp ce este plecat de acasă”. Ea a dezvăluit că a încercat să îl țină închis, însă nu îi place să fie o pisică de interior.

Sylvester, ajutat cu donații pentru a ajunge la veterinar

Și ce dovadă de loialitate este mai mare decât un ajutor venit atunci când dai de greu? Recent, motanul s-a simțit rău și a fost nevoit să fie dus la veterinar. Imediat, cei care îl cunosc și îl iubesc pe Sylvester au donat 5.700 de dolari pentru a acoperi cheltuielile medicale ale motanului.

Sylvester are probleme de sănătate (Foto: Facebook)
Sylvester are probleme de sănătate (Foto: Facebook)

De aproximativ două săptămâni, el este sub tratament, fiind supravegheat constant de „părinții” lui, care spun că acesta dă semne că se simte din ce în ce mai bine. Conform stăpânilor săi, Sylvester a început să tușească, iar veterinarii i-au găsti fluid în plămâni și i-au administrat antibiotice, urmând să îi facă și mai multe analize în următoarele săptămâni. Iar Sylvester trebuie să se facă bine, căci studenții abia așteaptă să îl vadă din nou în campusul universității lor.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
masina ozn politie missouri jpg
trafic freepik jpg
1 uragan jpg jpeg
evaluare nationala jpg
netflix 4548440 1280 jpg
ninsoare iulie jpeg
gradina freepik jpg
haine sifonier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net