El este artistul care pictează folosind 10 pensule în același timp: „E mai ușor!”

Incredibil, dar adevărat! Îndrumarea unei singure pensule pe o pânză pentru a produce o operă de artă este imposibilă pentru majoritatea oamenilor, dar vă puteți imagina să pictați cu zece pensule în același timp? Sună absurd, dar există un bărbat care a perfecționat această tehnică unică de peste un deceniu.

Serge Feelenger pictează cu 10 pensule simultan
Serge Feelenger a inventat o tehnică de pictură neobișnuită (Foto: captură video Youtube)

Serge Feelenger este un artist autotdidact

Serge Feelenger este un artist din Belarus, care susține că a inventat această modalitate de pictură, în care își atașează câte o pensulă de fiecare deget și le folosește simultan. El a venit cu această idee după ce s-a enervat că trebuie să schimbe periodic uneltele de pictură, în timpul procesului artistic. „Am început cu trei pensule la degetele de pe mâna dreaptă și am încercat să lucrez așa. Mi s-a părut incredibil. Am zis...WOW, culorile arată incredibil și este mult mai ușor așa! Ulterior am reușit cu 10. E foarte confortabil să pictez în acest mod.”, a dezvăluit bărbatul, citat de Oddity Central.

Într-adevăr, urmărindu-l cum pictează cu cele 10 pensule simultan, ni se poate părea ușor. Asta pentru că Serge a perfecționat această tehnică inedită mai bine de 10 ani și, evident, nu i-a ieșit din prima. Artistul autodidact și-a șlefuit mai întâi tehnicile tradiționale de pictură în ulei, înainte de a experimenta simultan cu mai multe pensule și de a aborda diverse stiluri, de la expresionism la hiperrealism.

De-a lungul anilor, Serge Feeleenger și-a prezentat tehnica sa unică de pictură la mai multe expoziții din Germania, Italia și Polonia, iar în ultimii doi ani și-a promovat abilitățile și în Statele Unite ale Americii. 

Există și artiști care pot picta cu ambele mâini în același timp, cum ar fi artista olandeză Rajacenna van Dam, însă Serge Feelenger este unicul artist care poate picta cu 10 pensule simultan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net