El este cel mai iubit profesor din România. Elevii au strâns bani pentru un cadou care a devenit viral

Ultima actualizare:

Click! îți arată care ar putea fi cel mai iubit profesor din România. Cu siguranță, mulți oameni care se ocupă de educația copiilor sunt apreciați, dar un bărbat din învățământul românesc ne-a atras atenția în acest weekend. Cadoul pe care l-a primit a devenit viral în doar câteva ore.

El este cel mai iubit profesor din România
El este cel mai iubit profesor din România

Elevii dintr-un liceu au strâns bani pentru a-i oferi unui profesor un cadou pe cinste. Surpriza simpatică i-a atras acestuia un zâmbet larg, după cum se observă în fotografia devenită virală pe internet.

Mare fan al echipei Rapid București, profesorul s-a trezit de ziua lui cu un tort spectaculos care ar îndulci pe oricine în afară de fanii altor formații de fotbal din România. Pentru aceștia, tortul comandat de elevi n-ar fi adus prea multă bucurie.

Cel mai iubit profesor din România! Elevii i-au făcut o surpriză pe cinste

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Fotografia a fost publicată pe pagina de Facebook Giuleștenii, alături de mesajul: „Când dirigu e rapidist”.

Astfel de povești sunt mereu bine-venite, într-o lume în care veștile negative sunt promovate mult prea des. E cazul să mai privim și către lucruri care înveselesc sufletul și dau o notă pozitivă. Tocmai de aceea, de la „dirigu rapidist” facem o călătorie în Delta Dunării pentru a aminti isprava minunată a unei profesoare.

Lecție de viață!

O profesoară pe cinste și 10 elevi fericiți
O profesoară pe cinste și 10 elevi fericiți

Spre finalul verii, zece elevi de la o şcoală din mediul rural au fost în prima tabără din viaţa lor, au călătorit pentru prima dată cu trenul şi au avut parte de experienţe minunate în Delta Dunării. Vacanţa a fost un premiu câştigat de diriginta lor la o conferinţă online Super Teach.

Eroina poveștii noastre este profesoara Claudya Neacşa. Aceasta a reușit să le ofere o experiență memorabilă elevilor din clasa a VI-a A de la Şcoala Gimnazială Găneasa (Olt).

Tabăra de la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, a fost prima pentru copiii din Găneasa, care nu mai merseseră cu trenul.

„Au fost aşa de emoţionaţi, încât aproape că n-au dormit deloc. A doua zi, la 9,30, am fost în Tulcea. Un microbuz ne-a dus la Murighiol, iar de acolo am călătorit cu o barcă pusă la dispoziţie tot de cei de la Green Village (tabăra a fost oferită de Dragoş Anastasiu, unul dintre fondatorii Super Teach). Am ajuns la Sfântu Gheorghe şi am stat la camping, în căsuţe de câte doi, ceea ce a fost grozav pentru copii“, a povestit diriginta.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
apa de gura jpeg
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg