Profesor de religie din Arad, cercetat disciplinar. A jignit elevele și le-a spus că femeile merită să fie abuzate

Ultima actualizare:

Un profesor de relgie din Arad, în vârstă de 46 de ani, este acuzat de elevele sale de faptul că abordează teme incomode în timpul orelor de curs. În plus, conform elevellor, dascălul face tot felul de afirmații controversate și susține că femeile care se îmbracă îndrăzneț merită să fie violate. 

Profesorul va fi cercetat disciplinar
Profesorul va fi cercetat disciplinar

Adolescentele au povestit pe platforma de socializare Tik-Tok ce se întâmplă la orele de curs, iaru autoritățile s-au autosesizat în acest caz. Potrivit mărturiilor unei eleve de clasa a XII-a de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad, profesorul de relgie a început să spună că femeile „merită să fie violate, dacă se îmbracă indecent.”

După ce adolescenta a distribuit acest clip, alte fete au avut curajul să povestească cuvintele dure pe care le-au auzit din partea dascălului. „Profesorul meu de religie a decis să îmi aducă acuzații îngrozitoare. Și citez, din ce mi-au spus colegii: arăt ca o c***ă și nimeni nu m-ar f****”, este un alt mesaj. 

Citește și: Un profesor din Hunedoara riscă să își piardă catedra după ce au apărut filmulețe deocheate cu el 

„Videoclipurile de pe TikTok au ajuns la conducerea unității de învățământ, dar și la Inspectoratul Școlar Județean Arad. Şcolară s-au sesizat din oficiu. A fost întocmit un dosar penal pentru purtare abuzivă, un bărbat de 45 de ani, din Arad, fiind cercetat pentru adresarea de expresii jignitoare unei eleve de 18 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Profesorul de religie riscă să aibă salariul diminuat, iar daca conducerea innstituției va decide acest lucru, în urma cercetătii disciplinare, își poate pierde locul de muncă. 

Măsurile le va lua Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ, se poate merge de la tăierea din salariu până la desfacerea contractului de muncă”, a declarat inspectorul școlar general, Maris Gondor.  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net