El este YouTuber-ul român care și-a construit un buncăr subteran în curtea casei „Am făcut totul cu mâna mea”

Dani Vancu, cunoscut ca CipflixTV pe Youtube, i-a impresionat pe cei peste 327.000 de abonați cu un proiect cu totul și cu totul inedit. Încă din luna octombrie a anului trecut, el a decis să construiască un buncăr subteran în curtea casei sale, aflată într-un sat din județul Timiș și a documentat întregul proces pe canalul său de Youtube.

Un Youtuber român și-a construit un buncăr subteran / foto: Instagram
Un Youtuber român și-a construit un buncăr subteran / foto: Instagram

YouTuber-ul CipiFlixTV (pe numele său real Dani Vancu) a decis în octombrie anul trecut să construiască un buncăr subteran în vecinătatea casei sale dintr-un sat din județul Timiș. Deși s-a confruntat cu multe dificultăți, cum ar fi vremea și complexitatea lucrării, Dani a finalizat cu succes proiectul. El a prezentat structura sa impresionantă celor 327.000 de urmăritori ai săi de pe canalul de YouTube.

Una dintre cele mai mari provocări a fost vremea. Iarna a încetinit semnificativ lucrările și a transformat șantierul într-o mlaștină. Dani a fost nevoit să ia o pauză, ceea ce a dus la zvonuri că proiectul a eșuat.

Suntem la 4 metri sub pământ. Suntem sub sau înconjurați de 70m³ de beton B400 armat, impermeabil, tratat să nu treacă apa prin el. Suntem într-o cușcă de fier de 13-14 tone. După peste 500 metri liniari de sudură, hidroizolație peste tot și mai mult de 30 de tone de pământ pus deasupra, în 40 de metri pătrați suntem mai protejați decât oriunde”, a spus românul.

„Am făcut totul cu mâna mea”

Buncărul are dimensiuni impresionante: 7 metri pe 5 metri, cu un tunel de acces de 4 metri lungime și 1 metru lățime. Dani a folosit o cantitate uriașă de materiale pentru proiect, de la 14 tone de fier la 70 de metri cubi de beton, iar construcția a fost extrem de complexă. În interiorul buncărului nu există semnal de telefonie mobilă, ceea ce îl face un loc perfect de liniște și siguranță. Vancu a investit, de asemenea, în estetica buncărului. În total,  Youtuber-ul a cheltuit peste 30.000 de euro pentru construcția buncărului și a făcut singur munca.

Am făcut totul cu mâna mea, cu puțin ajutor ici-colo. A fost un proces lung și complex, dar fiecare etapă finalizată mi-a adus o satisfacție nemaipomenită”, a mai spus Dani Vancu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
american venit prima data in romania jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
Destinații de plajă toamna în Europa Colaj
limbi depositphotos1 jpeg
1 comoara adancuri jpg
test pahar1 jpeg
stat bloc romania jpg
parfum istcok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net