Nepoata unui miliardar, Eliza Fletcher, a fost găsită moartă! Fusese răpită în timp ce se afla la jogging

Ultima actualizare:

Poliția din Memphis a anunțat că a găsit trupul neînsuflețit al Elizei Fletcher, nepoata miliardarului din Tennessee, care a fost răpită în timp ce făcea jogging.

Eliza a fost găsită moartă
Eliza a fost găsită moartă

La momentul descoperirii cadavrului, suspectul se afla deja în închisoare sub acuzația de răpire și falsificare de probe. Acesta nu a vrut să ofere informații despre Eliza Fletcher, deși anchetatorii găsiseră deja ADN-ul victimei pe sandalele răpitorului, care au fost lăsate la fața locului.

Vezi și: O familie de miliardari oferă o recompensă ridicolă pentru moștenitoarea răpită!

Cum a fost răpită Eliza Fletcher

Conform Departamentului de Poliție din Memphis, Eliza Fletcher a fost forțată să urce într-un SUV negru în jurul orei 4.30 dimineața, în timp ce alerga în campusul Universității din Memphis. Soțul Elizei a dat-o ​​dispărută atunci când aceasta nu a mai ajuns acasă.

Familia femeii anunțase că va oferi 50.000 de dolari pentru orice fel de informație care ar ajuta autoritățile să o găsească.

Așteptăm cu nerăbdare întoarcerea în siguranță a Elizei și sperăm că această recompensă va ajuta poliția să-i captureze pe cei care au comis această infracțiune”, a declarat familia lui Fletcher într-o declarație publicată vineri seară prin Crimestoppers, conform Associated Press.  

Citește și: I-a furat câinii lui Lady Gaga, iar acum e după gratii! Câți ani de închisoare a primit infractorul

Un martor a găsit telefonul și sandalele Elizei în apropierea campusului universitar, în jurul orei 7:00 dimineața. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un SUV negru, care avea farul din spate avariat, aștepta în locul unde au fost găsite obiectele lui Fletcher.

În imagini se putea observa și cum un bărbat a forțat-o să urce în mașină, deși Eliza Fletcher a încercat să se salveze și s-a luptat cu acesta.

SUV-ul a fost găsit în posesia femeii alături de care suspectul formează un cuplu. Aceasta a spus polițiștilor că l-a văzut pe iubitul ei, Abston, curățând mașina și hainele în dimineața în care Fletcher a dispărut. În plus, femeia a simțit că ceva nu este în regulă pentru că bărbatul avea un comportament suspect și părea să fie agitat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net