I-a furat câinii lui Lady Gaga, iar acum e după gratii! Câți ani de închisoare a primit infractorul

Ultima actualizare:

I-a răpit câinii lui Lady Gaga, iar un an mai târziu s-a trezit după gratii. Unul dintre bărbații implicați în incidentul din februarie 2021 a fost condamnat miercuri, la Los Angeles, la ani grei de închisoare, scrie CNN.

6 lady gaga 3 jpg jpeg

La începutul lui 2021, trei bărbaţi l-au atacat pe un angajat al cântăreţei Lady Gaga pentru a răpi câinii celebrei artiste. Patrupezii sunt din rasa Bulldog Francez. Aceștia fuseseră scoși la plimbare de un angajat al vedetei în momentul când s-a petrecut incidentul. 

Te-ar mai putea interesa și: Cele mai spectaculoase rochii de la Premiile Grammy. Lady Gaga, rafinament în alb și negru, Dua Lipa, îndrăzneață într-o ținută vintage

Cei trei suspecţi au fost acuzaţi de tentativă de ucidere şi de furt, în luna aprilie 2021. Jaylin Keyshawn White, în vârstă de 20 de ani, a pledat vinovat pentru jaf, recunoscând că a făcut parte din grupul care l-a împușcat pe Ryan Fischer, angajatul lui Lady Gaga. La jumătatea acestei săptămâni, bărbatul a primit 4 ani de închisoare.

Unul dintre bărbații care i-au furat câinii lui Lady Gaga a fost condamnat la 4 ani de închisoare

După ce l-au împușcat în piept pe angajatul vedetei, infractorii au reușit atunci să fure doi dintre câini, pe Koji şi Gustav. Cel de-al treilea cățel, pe numele de Miss Asia, a fugit în momentul atacului, iar apoi s-a întors la însoţitorul ei, care sângera în mijlocul străzii. 

Vezi și: Loredana s-a transformat în Lady Gaga! Cum a urcat pe scenă la ultimul concert VIDEO

Cunoscută atât în industria muzicală, cât și în cea cinematografică, Lady Gaga n-a stat pe gânduri și a oferit o recopensă uriașă pentru recuperarea câinilor. Artista era dispusă să plătească 500.000 de dolari.

Până la urmă, o femeie i-a adus returnat. Deși a susținut că a găsit câinii legați de un stâlp, aceasta se pare că ar fi avut o relaţie cu tatăl unuia dintre atacatori. Ea ar fi primit sarcina să colecteze recompensa în numele celor trei bărbați. A fost arestată, ulterior, de polițiști.

Lady Gaga oferise 500.000 de dolari recompensă pentru găsirea câinilor

Pe lângă condamnarea unuia dintre infractori, tot în această săptămână polițștii au reușit să-l captureze pe James Howard Jackson. Acesta a aparticipat la jaf, dar fusese eliberat după o eroare a judecătorilor, conform sursei citate. Bărbatul este reținut acum pentru tentativă de omor. 

Foarte interesant: Dorian Popa și Cheluțu, provocarea verii! Te poți alătura și tu

Așdar, un singur suspect nu a fost încă acuzat, dar important este că cei trei câini au fost recuperați. Lady Gaga este deosebit de ataşată de ei. Koji şi Gustav și Miss Asia o însoţesc frecvent pe artistă la diferite evenimente publice sau în deplasări.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net