O familie de miliardari oferă o recompensă ridicolă pentru moștenitoarea răpită!

Ultima actualizare:

Eliza Fletcher, 34 de ani, o educatoare de grădiniță, care provine dintr-o familie înstărită de miliardari, a fost răpită de pe stradă, în Memphis, la finalul săptămânii trecute.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în momentul răpirii
Imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în momentul răpirii

Șansa acesteia, deși nu a fost încă găsită, e faptul că autoritățile au demarat în forță ancheta, având deja o persoană suspectă reținută și probe importante la dosar.

Familia a decis să „rupă” din miliardele din conturi suma de 50.000 de dolari, drept recompensă pentru orice informații pot duce la găsitea victimei.

Citește și: Țiriac jr. vânează escroci! Dă o casă pentru prinderea hoților: „Scam de 5 milioane de euro”

Este, totodată, posibil ca aceasta să fie o strategie pentru a lăsa răpitorii să revendice alte pretenții, suma de câteva zeci de mii de dolari fiind doar un punct de pornire.

Totuși, Poliția a reușit să rețină o persoană suspectă. Eliza Fletcher a fost răpită atunci când făcea jogging. Un SUV de culoare neagră a oprit, în apropiere, și un bărbat a coborât.

Suspectul principal a fost reținut de polițiști

Acesta s-a îndreptat în grabă spre victimă, a bruscat-o și a tras-o în mașina de teren. Apoi, vehiculul a rămas pe loc, preț de câteva minute. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, din zonă.

Astfel, Poliția din Memphis a anunțat public faptul că mașina a fost identificată, într-o parcare aflată apropierea casei unui anume Cleotha Abston, 38 de ani.

Nu rata nici: Cum s-a luat la trântă Țiriac jr. cu hoțul care i-a intrat în casă

Acesta a fost reținut. Anchetatorii ar fi descoperit telefonul distrus al victimei și o pereche de încălțari, lângă dispozitiv, pe care a fost identificat ADN-ul lui Abston, conform criminaliștilor implicați în caz.

Conform CNN, Abston a refuzat să ofere detalii, deși probelor incriminatorii li se adaugă și o localizare precisă a telefonului său mobil, în perimetrul locului și în ziua când Eliza Fletcher a fost răpită.

Cine a fost bunicul victimei

Bunicul Elizei Fletcher a fost Joseph „Joe” Orgill al treilea. Acesta a coordonat o companie cu o cifră de afaceri de 3.3 miliarde de dolari. Joseph, care a decedat în 2018, era un filantrop, fiind foarte apreciat în Memphis pentru donațiile sale generoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net