Țiriac jr. vânează escroci! Dă o casă pentru prinderea hoților: „Scam de 5 milioane de euro”

Membru al unei familii cu tradiție în vânătoare, Alexandru Țiriac a declarat deschis sezonul de vânătoare. Nu a mistreților, ci a escrocilor!

cub ion țiriac png
Alexandru Țiriac nu concepe ca numele familiei sale să fie folosit de șarlatani

Da, ați citit bine, Alexandru Țiriac vânează o grupare de șarlatani online, care promovează o înșelătorie, prin paginile Social Media, folosind imaginea și numele lui Ion Țiriac pentru a da credibilitate escrocheriei.

Practic, atunci când vedeți postări sponsorizate sub forma unor titluri de presă care vă îndeamnă să băgați bani în diverse monede digitale obscure, așa cum ar fi investit Ion Țiriac sau Elon Musk, să știți că este vorba despre gruparea vânată de Alexandru Țiriac.

Mare atenție, că nu e înșelătorie, Țiriac junior pune la bătaie și un apartament drept recompensă pentru identificarea hoților. 

Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă.

Țiriac senior nu a investit vreodată în respectiva platformă

Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă castiga credibilitatea…

Citește și: Cum s-a luat la trântă Țiriac jr. cu hoțul care i-a intrat în casă

Ne dorim ca acești infractori să returneze banii oamenilor, iar ca să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor!

De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Vă mulțumim! Între două donații merge și o curățenie de infractori!”, a transmis Ion Alexandru Țiriac, în mediul online.

Fraudă de cinci milioane de euro!

Structura oficială centrală care s-ar putea ocupa de identificarea infractorilor și de blocarea acestor înșelătorii este Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - DIICOT.

Evident, și utilizatorii platformelor de Social Media pot lua atitudine, prin reclamarea postărilor mincinoase, paginile aflate în spatele campaniilor urmând să fie închise.

Citește și: Scandal în familia lui Ion Țiriac? De ce s-ar fi supărat miliardarul pe fiul său

Conform lui Alexandru Țiriac, escrocii din spatele afacerii ilegale au păgubit utilizatorii naivi cu cinci milioane de euro! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
pestele cernobil crap mutant foto captura video twitter
celula canceroasa foto Shutterstock
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg