Rafael Nadal i-a cucerit inima lui Ion Țiriac. Ce calități are tenismenul

Ultima actualizare:

Ion Țiriac a cucerit inimile spaniolilor, iar acesta nu este la prima escapadă de acest gen. De data aceasta, tenismenul și-a declarat aprecierea față de Rafael Nadal, pe care l-a elogiat în comparație cu rivalul său, Novak Djokovic.

În cadrul unui interviu acordat pentru ClayTenis, Ion Țiriac a apreciat condiția fizică a lui Rafael Nadal, care, chiar dacă a stat timp de două luni accidentat, fără a mai juca tenis, a reușit să reziste în fața lui Alcaraz Garfia. 

Urmărește și: Ion Țiriac, cu steagul României, la turneul de la Madrid. Cum a apărut milionarul

Ca notă informativă, meciul dintre Rafael Nadal și Alcaraz Garfia s-a încheiat 2-6 / 6 - 1 / 3 - 6, câștigătorul final fiind Alcaraz. 

„Nadal? Îl văd murind pe un teren de tenis. Sunt surprins dintr-un singur motiv. Două luni accidentat, fără să joace tenis, începe să joace cu trei sau cinci zile înainte de Madrid, din păcate, pierde repede la Madrid, pentru că l-a întâlnit pe Alcatraz, cum îi spun eu, nu Alcaraz.”, a declarat marele tenismen. 

Te-ar putea interesa și: Nadal - Djokovic, meciul anului în sport! Vaccinat contra nevaccinat, la 4 luni după scandal

Djokovic vs. Nadal, o luptă a giganților

De asemenea, Ion Țiriac l-a adus în discuție și pe rivalul său, Novak Djokovic, care a făcut o greșeală imensă: nu s-a vaccinat. Omul de afaceri a amintit că scandalul realizat de Djokovic n-a făcut decât să-i strice imaginea acestuia.

Ion Țiriac nu este doar un tenismen ce apreciază modul în care un jucător se prezintă pe teren, ci și persoana ce se află în spatele rachetei de tenis. De altfel, Țiriac a mai apreciat și numărul de Grand Slam-uri câștigate de Nadal.

„Nu pot să mă gândesc doar la Grand Slam-urile câștigate, ci și la ființa umană care este Nadal. Vor trece multe generații până când un tenismen va câștiga de 14 ori un Grand Slam.”, a subliniat omul de afaceri. 

Rafael Nadal este un jucător profesionist de tenis. Acesta a fost numărul 1 timp de 209 săptămâni și persoana care a încheiat pe locul 1 timp de cinci ani la rând. De altfel, Nadal este câștigătorul a 22 de titluri Grand Slam, fiind jucătorul cu cele mai multe astfel de titluri în palmares, fiind urmat, la scurtă distanță, de Roger Federer cu 20 de titluri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net