Face curățenie topless și câștigă sume mari de bani. Cât este plătită pe oră?

Ultima actualizare:

A devenit virală după ce a dezvăluit că a făcut o sumă frumușică de bani pentru că a curățat cinci case. Nimic neobișnuit, dar Sammie din Florida, SUA, câștigă acești bănuți într-un mod mai neobișnuit – este o menajeră ce face curățenie topless. Cât cere pentru o oră de muncă?

Sammie este o menajeră ce face curățenie topless (foto: Instagram)
Sammie este o menajeră ce face curățenie topless (foto: Instagram)

Sammie, care face o sumă consistentă de bani pe o zi de lucru ca menajeră topless, le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe platforma TikTok suma câștigată în doar cinci ore, după ce a făcut ordine în cinci case. Americanca se pare că a strâns o sumă de 2.230 de dolari într-o singură zi. Cere 300 de dolari pe oră și, potrivit ei, pe lângă acești bănuți pe care îi cere, mulți îi lasă și bacșiș.

„Atât de mulți dintre voi doriți să știți cât câștig într-o zi ca menajeră topless. Astăzi am curățat cinci case și percep 300 de dolari pe oră”, a spus ea într-unul din videoclipurile de pe TikTok, potrivit tabloidului american New York Post. În pima casă pe care a curățat-o i s-a oferit un bacșis de 150 de dolari. Și, deși ea este de părere că nu are nevoie, se pare că mulți dintre cei care apelează la serviciile ei îi lasă acest bacșiș.

Are nevoie de agent de pază

„În cea de-a doua casă am luat 300 de dolari și mi-au dat un bacșiș de 120 de dolari”, a mai adăugat Sammie. În a treia și a patra casă în care a făcut curățenie, i s-au oferit, de asemenea, 150 de dolari, respectiv 110 dolari bacșiș. Cu toate acestea, ”lovitura financiară” a fost de la ultima casă – 200 de dolari, și asta probabil din cauza dimensiunii casei și faptul că a fost „cam multă dezordine”.

După ce a lucrat doar cinci ore, câștigul total pe care l-a făcut a ajuns la 2.230 de dolari. Dar nu este și suma cu care americanca a plecat acasă. Și asta, deoarece, 35% din cât câștigă îi dă paznicului ei. Cine este paznicul? Frumoasa blondă a mărturisit că are nevoie de acest agent de pază cu ea pentru fiecare loc de muncă ca măsură de siguranță. „Stă în mașină afară și mă așteaptă, în cazul în care se întâmplă ceva”.

Deci, prin urmare, oferind 35% din suma câștigată paznicului - 800 de dolari din 2.230 – ea pleacă acasă cu suma de 1.430 de dolari. Urmăritorii au rămas uimiți de dezvăluirile blondinei, dar nu suma de bani a fost cea care i-a impresionat. „Cea mai mare întrebare este cum reușești să faci curățenie în case într-o oră”, „Sunt mai impresionat că ai curățat cinci case într-o singură zi”, „Se pare că eu nu lucrez unde trebuie și am jobul greșit”, „Stai, a făcut 800 de dolari și tu 1400? El doar stă în mașină”, „Paznicul își trăiește cea mai bună viață”, au fost doar câteva din comentariile scrise la videoclipurile ei.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net