Feriți-vă de acești oameni! Un cunoscut fizionomist a spus ce l-a determinat pe Mirel Dragomir să o omoare pe Andreea, studenta la medicină: „Mulți oameni, în special bărbați...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Călăul Andreei și-a recunoscut fapta, și a făcut prima declarație în care a mărturisit cum și de ce a ucis-o pe aceasta. Un cunoscut fizionomist a spus ce l-a determinat pe Mirel Dragomir să o omoare pe Andreea, studenta la medicină. Ciprian Cucu, fizionomist și psiholog ne spune ce se află în spatele chipului criminalului.

Un cunoscut fizionomist a spus ce l-a determinat pe Mirel să o omoare pe Andreea
Un cunoscut fizionomist a spus ce l-a determinat pe Mirel să o omoare pe Andreea

Un cunoscut fizionomist a spus ce l-a determinat pe Mirel să o omoare pe Andreea

Tatăl Andreei a dezvăluit că ucigaşul nu era iubitul ei, dar făcuse o obsesie criminală pentru fată şi nu a putut să accepte un refuz. Tânăra era prietenă cu sora criminalului, iar ea i-a refuzat avansurile. De aici totul a degenerat, iar Mirel s-a transformat în călăul fetei. Culmea, la audieri criminalul a declarat că el și Andreea aveau o relație de ceva vreme.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea, iar în ultima lună am simțit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinților mei, am observat că Andreea tasta pe telefon și am crezut că vorbește cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută, iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână și ea l-a ținut strâns. Am reușit totuși să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A refuzat să mi-l dea și mi-a spus că vrea să se despartă de mine.

Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a spus Mirel Dragomir.

Adevărul este însă că ucigașul a avut atât de mult sânge rece, încât a ucis-o pe tânăra studentă cu 60 de lovituri de cuțit, potrivit Observator.ro.

Pentru o astfel de faptă îți trebuie, cu siguranță, mult sânge rece. Oamenii sunt șocați și nu pot să își explice cum un tânăr student la Teologie și Medicină, care se presupune că are înclinații spre a ajuta oamenii, a putut să comită o astfel de crimă oribilă. Mai mulți specialiști au încercat să ofere un răspuns. Cunoscutul fizionomist Ciprian Cucu, psiholog la bază, a descris, în exclusivitate pentru Click!, chipul criminalului care a ucis fără nicio urmă de remușcare, folosind două cuțite.

„Trebuie să înțelegem că fizionomia reflectă predispozițiile unei persoane și cât de ușor poate atinge anumite stări sau să ia anumite decizii. El avea buze și urechi ascuțite. Aceste trăsături ascuțite ascund în spate stări de entuziasm, bucurie, exaltare, dar doar când totul este bine.

Ceea ce ne face să înțelegem că el avea sentimente puternice. Doar că reversul acestor stări sunt obsesiile și minciunile, dorința de a fi posesiv. El este plin de trăsături dure, noi în fizionomie le numim trăsături de „Lemn”: oasele de deasupra sprâncenelor foarte proeminente, de exemplu. Acea zonă arată nivelul de testosteron și cât de ușor poate să ajungă să reacționeze din furie. De obicei e de dorit ca această zonă să fie una predominant cărnoasă, nu osoasă. De asemenea, sprâncenele lungi și dese, combinat cu o nuanță puternică a ochilor de căprui închis și cu urechile depărtate de cap, arată o persoană dominatoare. O persoană cu o puternică energie masculină, care poate fi în stare (datorită urechilor depărtate) să nu mai asculte de nimic și de nimeni în excesele de furie.

Ciprian Cucu, fizionomistul care îi descrie chipul criminalului
Ciprian Cucu, fizionomistul care îi descrie chipul criminalului

Astfel, într-o situație tensionată, în care poate simți că i se anulează instinctul de dominare, ba chiar foarte probabil este confruntat cu vorbe care îi atacă ego-ul, poate reacționa necugetat. Sunt absolut sigur că, dacă avea mai multă experiență de viață, ar fi învățat între timp cum să-și țină în frâu și reacțiile, asta pentru că nu are un chip unic. Mulți oameni, în special bărbați, au o astfel de combinație de trăsături, dar nu toți ajung să fie ucigași. Diferența o face nivelul de inteligență emoțională – cu alte cuvinte, cum ai învățat să lucrezi cu stările, emoțiile, butoanele tale emoționale. 

În ultimul timp, reclamele, influencerii și persoanele tinere în general promovează și merg după convingerea că trebuie să trăiești clipa! Acest lucru, dacă nu este înțeles corect, poate fi foarte dăunător, pentru că te invită la a reacționa din impuls, pe moment, așa cum simți, fie bine sau rău, fără să fii nevoit să te explici. Asta înseamnă să scoți la suprafață doar partea animalică din tine, bazată pe instincte, și să anulezi partea rațională, ceea ce ne distinge ca oameni.

Nu trebuie să ne negăm stările, ci să învățăm cum să le folosim. Furia nu este negativă dacă știi să o transformi în pasiune. Pasiunea nu este negativă dacă nu o transformi în obsesie, ș.a.m.d.” , a declarat în exclusivitate pentru Click!, fizionomistul Ciprian Cucu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net