Fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a fost acceptată la două Universități

Ultima actualizare:

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este în culmea fericirii! Fiica sa, Eliza, a fost acceptată la două Facultăți din București, în urma notelor pe care le-a obținut la Bacalaureat.

Adriana Iliescu, alături de fiica sa, Eliza, în urmă cu ceva ani
Adriana Iliescu, alături de fiica sa, Eliza, în urmă cu ceva ani

Discretă și rezervată în declarații, fericita mămică nu a putut să își stăpânească emoțiile și ne-a declarat, în exclusivitate, că fiica sa este cea mai mare realizare pe care viața a putut să i-o dea.

Citește și: Din ce venit își întreține Adriana Iliescu fiica: «O pensie amărâtă» 

Adriana Iliescu: „Eliza este cea mai mare realizare a mea!”

Povestea de viață a Adrianei Iliescu, femeia care a născut la vârsta de 66 de ani și 320 de zile, în anul 2006, a reușit să facă înconjurul lumii! Astfel că, de atunci, acest caz a fost discutat și dezbătut de multe persoane din jurul său.

Iată că timpul a trecut, iar fiica acesteia, Eliza, a crescut și a ajuns să fie studentă, din această toamnă, la două Universități din București. Contactată de Click!, Adriana Iliescu a declarat cât de mândră este de unicul său copil.

„Suntem bine. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță de pe Valea Prahovei și a fost minunat, ne-am relaxat, ne-am bucurat de aerul curat de afară. Sunt bucuroasă că Eliza a reușit la două facultăți cu profil uman. O să facă ambele facultati, normal, ce are? Sunt două Universități diferite din București. O să se deplaseze cu taxi și astfel o să ajungă de la una la alta”, a declarat Adriana Iliescu, pentru Click!.

Nici nu a început bine școala că Eliza se și pregătește pentru începerea anului universitar. „Acum, Eliza citește, se pregătește pentru facultate, tocmai ca să nu fie luată prin surprindere. Sunt tare mândră de mine și de fiica mea, iar când o văd cât este ambițioasă și își dorește mai mult și mai mult de la viață. Fiica mea este cea mai mare realizare, am scris peste 20 cărți până la această vârstă, dar fiica mea e cea mai mare realizare!”, a declarat Adriana Iliescu, pentru Click!.

Click! spune

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza pe 16 ianuarie 2005, la  Maternitatea Giuleşti. Fetiţa a fost concepută prin fertilizare in vitro. Practic, Adriana Iliescu a fost doar mamă purtătoare. Şi pentru că se afla deja la menopauză, femeia a urmat un tratament hormonal. Medicul care a reuşit să facă această minune este celebrul ginecolog Bogdan Marinescu.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net