Floarea care atrage norocul, abundența și iubirea în locuința ta. Dacă o ai, ești tare norocos

Ultima actualizare:

Mulți dintre noi îngrijim orhideele pur și simplu pentru că ne plac aceste plante. Cu toate acestea, orhideele pot fi folosite și pentru a îmbunătăți estetica și energia casei, astfel că în feng-shui sunt considerate extrem de benefice.

1 orhidee jpg jpeg

De ce sunt benefice orhideele

Feng-shui este o filozofie orientală care încearcă să găsească armonia între un individ și mediul înconjurător. Atunci când vă decorați și vă mobilați locuința, este important să găsiți un echilibru energetic între cele cinci elemente: foc, apă, metal, lemn și pământ. Acestea sunt elemente naturale asociate cu anumite culori și domenii specifice din viața fiecăruia.

Amplasarea obiectelor în casă servește la direcționarea fluxului de energie. Culoarea obiectelor din casă și amplasarea lor în locuință va diminua sau va crește feng-shui-ul. Orhideele pot fi selectate pe baza culorii florilor lor și plasate strategic în jurul casei pentru a influența feng-shui. În acest articol, ne vom concentra pe plasarea orhideelor în casă pentru a crește feng-shui.

În general, florile în feng-shui reprezintă bucurie, vulnerabilitate, înflorire și noi începuturi. Florile pot fi o influență feng-shui foarte pozitivă.

1 orhidee jpg jpeg

Orhideele pot îmbunătăți feng-shui-ul din casa ta și se crede că pot crește norocul și fertilitatea familiei. Există locuri specifice în care puteți amplasa orhideele în casă pentru a stimula feng-shui-ul. Orhideele de culori diferite pot, de asemenea, să crească feng shui-ul. Florile parfumate pot îmbunătăți, de asemenea, feng-shui-ul general al unei camere sau al unei case. Orhideele în ghiveci ajută la echilibrarea fluxului de energie, sau chi, în interiorul casei.

În credința tradițională feng shui, orhideele simbolizează fertilitatea și sunt un simbol feminin foarte puternic al frumuseții. Orhideele pot simboliza puritatea și frumusețea, perfecțiunea și dragostea. Se spune că a avea orhidee în casă crește nivelul de fericire și favorizează bunele relații între membrii familiei.

În funcție de culoarea ghivecelor și de locul în care plasați aceste flori, puteți beneficia de energia și frumusețea suplimentară pe care plantele de orhidee le aduc în casă. De asemenea, puteți folosi orhidee în ghiveci de culoare albastră pentru a atrage prosperitatea și sănătatea. Pentru a-ți spori viața amoroasă și poziția socială alege orhidee în ghivece cu roșii sau portocalii. Pentru carieră folosiți ghivece de culoare neagră. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net