Ce spun florile tale preferate despre tine?

Ultima actualizare:

Florile, deși sunt ornamente încântătoare și frumos mirositoare pentru casa ta, au mult mai multe valențe. Dacă sunt oferite cadou, arată ce tip de relație ai cu persoana respectivă, dacă le culegi singură din grădină, simbolizează conexiunea cu natură. Totodată, florile tale preferate pot să dezvăluie aspecte ale personalității tale.

image

Uite ce spun florile tale preferate despre tine!

·       Trandafiri

Multă lume fuge de această variantă, temându-se să nu fie clișeici, însă ție îți plac lucrurile clasice și rafinate. Ești o persoană atrăgătoare, pasională și care nu acceptă “nu” drept răspuns. Ai o alură seducătoare și știi cum să te îmbraci ca să ieși mereu în evidență. Câteodată poți fi intimidantă, însă acest lucru te va ajuta să atragi numai oameni la fel de puternici ca și tine.

·       Lalele

O persoană care alege laleaua drept floare preferată este extrem de gingașă și de inocentă. Personalitatea ta este copilăroasă, dar diafană și tandră. Unii oameni te-ar considera fragilă la prima vedere, însă sensibilitatea ta nu alungă și partea ta asertivă, fiind gata să îți aperi principiile și oamenii dragi oricând este nevoie. Prietenii tăi se pot baza pe tine să le iei apărarea și să îi ajuți mereu.

·       Orhidee

Când întrebi oamenii de florile lor preferate, nu mulți se vor gândi la buchete cu orhidee, ceea ce te face foarte specială dacă acestea sunt florile tale preferate. La floria.ro găsești un astfel de buchet, însoțit de un tort de bezea, care să satisfacă latura ta extravagantă, dar dulce, care place aproape tuturor oamenilor. Ai o personalitate unică, creativă, înclinată spre artă și spre lucruri fine.

·       Bujori

Bujorii sunt o categorie de flori foarte delicată, petalele lor fiind asemănătoare cu inima ta generoasă. Deși ești timidă la început, odată ce cunoști un om și te simți confortabil în jurul lui, devii cea mai înțelegătoare și amuzantă. 

·       Crini

Dacă crinul este floarea ta preferată, atunci personalitatea ta este una debordantă, adori să miroși frumos și să folosești cele mai scumpe parfumuri. Ai un instinct matern foarte dezvoltat și prietenii tăi vin mereu la tine să îți ceară sfatul pentru că ești un bun ascultător care găsește soluții pentru orice situație.

·       Garoafe

Garoafele dezvăluie faptul că ai o atitudine jucăușă, dar puțin rezervată atunci când dai de situații și oameni noi. Găsești bucurie în lucrurile mici din viață și te entuziasmezi ca un copil atunci când primești o veste bună. Nu pierde niciodată latura aceasta inocentă, chiar dacă întâmpini unele obstacole în viață.

Așadar, acum ți-ai dat seama că absolut orice alegere și preferință pe care o faci în viață dezvăluie numeroase caracteristici pe care le deții. Faptul că oamenii sunt atât de diverși și unici face lumea mai frumoasă, iar florile sunt un mod excepțional de a descoperi o persoană. De aceea, data viitoare când vrei să cunoști pe cineva mai bine, întreabă-l care este floarea lui preferată și, dacă vrei să le faci ziua mai bună, oferă-i un buchet perfect care să îi arate că îl cunoști.

Sursa foto: pexels.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net